Kommentit (2)

15 vuotta Portossa...

Kirjoittaja antaa Portosta hurmaavan pikkukaupungin kuvan. Tosiasiassa kyseessä on trendikäs maailman kaupunki, jonka urbaanilla alueella asuu noin 1,8 miljoonaa ihmistä. Kirjoittajan mainitsemat 250 000 ovat ydinkeskustassa, vanhimmilla alueilla asuvat.
Porto on ihanan tunnelmallinen kaupunki, ja kannattaa todella kokea. Paikallinen perinneruoka on maukasta ja edullista, opiskelijakulttuuri on kiehtovaa, viini hyvää. Chef Avillezin ravintola on kokemuksen arvoinen kyllä, mutta mielestäni Porton parhaimpia puolia on kuppila- ja kahvilatarjonta. Kauppahalli (Bolhão) on myös käynnin arvoinen. Sen välittömästä läheisyydestä löytyy myös pieniä herkkukauppoja, joihin kannattaa poiketa nauttimaan mausteiden, artesaanisuklaan ja irtotee aromeista, joihin kaikkiin sekoittuu pakollinen kuivatun turskan lemu.
Porto on Ihana!

Vierailija

Hei,

mielessä olisi pääsiäisenä 2020 tulla Portoon. Mutta jostain blogista luin että siellä ydinkeskusta on niin täynnä että jonossa pitää kulkea. Onko todella viimevuosina päsiäisen aikaan ollut näin paljon turisteja.

Ensi  vuonna pääsiäinen on huhtikuun alussa, kuinka sateista yleensä on huhtikuun alkupuolella?

Ja entäs miten ravintolat kaupat on auki tuolloin pääsiäisenä. Onko esim. pitkänä perjantaina 10.4. ravintolat/kaupat suljettu.

t. Portoon ihastunut

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat