Oululainen opettaja Eveliina, 29, matkusti 92 000 kilometriä ilman rahaa – kertoo nyt, miten sen teki

Oululainen opettaja Eveliina, 29, matkusti 92 000 kilometriä ilman rahaa – kertoo nyt, miten sen teki

Eveliina Laakko matkusti Kolumbiassa muun muassa rekan kyydissä.

Eveliina Laakko teki harvinaisen matkan läpi Amerikan mantereen ja löysi samalta reissulta elämänkumppaninsa.Lue koko juttu

Kommentit (15)

tyylinsä kullakin

Olen tehnyt omat reissuni siten, että matkat, hotellit ja työni olen laskuttanut asiakkailtani. Koskaan ei ole tarvinnut dyykata.

Jokainen kohtaaminen on asiakkailleni mahdollisuus oppia jotain uutta.

Vierailija

Mielenkiintoinen tarina.

Ihmettelen silti eikö ollut mitään esim viisumin käsittelymaksuja tms viranomaismaksuja? Vai pystyikö näistäkin selviytymään vaihtokaupoilla tai maksoiko kaverit niin kuin lentolipunkin? Oliko kuitenkin ennakkoon maksettu matkavakuutus, vai luottiko tässä että mitään ei satu tai ei sairastu?

Ja toki on ilman omaa rahaa pärjännyt jos kaverit maksoi. Kaikenkaikkiaan upeaa että tässäkin ajassa joku voi pärjätä ilman rahaa, vaikka se satunnaisesti tarkoittaisikin että kaveri maksaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Ahneus kuriin

Rikkaat siipeilijät, pilaavat rehellisten budjettimatkailijoiden maineen. Moni matkustaa vähillä varoilla ja reilun pelin säännöillä, ei toisia hyväksikäyttäen.

Plim

Tälle ilmiölle on nimikin, begpacking. Muulla tätä pidetään nolona ja moraalittomana ja hämmästellään että rikkaat länsimaiset kehtaa tehdä jotain tällasta. Suomessa naistenlehti tekee tästä jutun jossa hämmästellään miten hienoa!

Vierailija

Ja ilmasto kiittää!

Nykyisin kun puhutaan ilmastonmuutoksesta todella paljon niin miksi näihin turhiin lentomatkailuihin puututa?

Näiden ihmisten ketkä käyttää lentokonetta usein niin heidän hiilijalanjälki on aivan valtava verratuna siihen ihmiseen kuka ajaa sillä tavallisella henkilöautolla päivittäin.

E.Suli

Romaniasta näitä suomeenkin on tullut.
Onhan näitä, monet on elänyt Suomessakin koko elämänsä ilman omaa rahaa, kenen rahoilla sulho sitten elää?

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Wow! Mieletön tarina. Kerran elämässä matka. Näitä on mukava lukea.

Samaa mieltä. Nuo edelliset viestit olivat todella negatiivisia, haukuttiin pummiksi yms. Mitä väärää tuollaisen matkan tekemisessä on, jos tuntemattomat ihmiset olivat valmiita itse vapaaehtoisesti majoittamaan Eveliinan, antamaan hänelle ruokaa yms. Eveliina, olet rohkea nainen!

Vierailija

Hän siis ansaitsi matkallaan asioita palveluksia ja työtä vastaan. En nyt tiedä mitä tuossa on kovin erilaista siihen, että matkustaisi tarvittaessa varsinaista työtä tehden rahaa vastaan. Miksi on tärkeää harjoittaa nimenomaan vaihtotaloutta, tehdä asiat ilman rahaa välikätenä?

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat