Haluatko olla tyylikäs? Nämä 10 asua todistavat, että yksi väri riittää

Haluatko olla tyylikäs? Nämä 10 asua todistavat, että yksi väri riittää

Jakku 449 e, hame 249 e ja paita 179 e, kaikki Sand. Korvakorut 6,99 e, KappAhl.

Heleän yksivärinen asukokonaisuus on näyttävä ja muuttuu asusteiden avulla arkisesta juhlavaksi. Kevyt jakku on kesän hittivaate.Lue koko juttu

Kommentit (2)

Seirita

Käytän vain mustaa,valkoista,mustavalkoista,punaista ja vaaleanpunaista.kaikki sopii keskenään.Matkoilla helpottaa suuresti yhdistellisyys.

Pienikokoinen eläkeläinen

En ymmärrä, miksi erityisesti Glorian muotokuvat ovat niin ”taiteellisia”, ettei vaatteista saa oikein mitään tolkkua. Miksi ei voi olla ”tavallisempia” kuvia, joista näkisi kunnolla miltä vaate oikeasti näyttää. Lukijakunta ei myöskään taida olla vain 20-30 vuotiaita laiheliineja. Miksi lehdessä ei koskaan ole eri ikäisiä ja mallisia, myös vanhempia malleja. Ainakin osa lukijoista on jo vanhempaa ja varakastakin väkeä, joilla oikeasti on varaa ostaa näitä kalliita vaatteita, joita esitellään. Kun jokin vaate roikkuu anorektisen mallin päällä, ei osaa kuvitella, mitä se normaalin naisen päällä näyttäisi. Käsitykseni mukaan muualla maailmassa myös näytöksissä käytetään jo normaalejakin naisia malleina. Toivoisin joskus myös muotijuttuja ajattomista, laadukkaista ja eleganteista vaatteista eikä vain pintamuodin kotkotuksista. Monet muotikuvat esittelevät vaatteita ja yhdistelmiä, joista tulee mieleen vain lapsuudenaikaiset variksenpelättimet.Lukijoita lienee myös koko maassa, joten joskus olisi mukava jos kuvissa olisi muitakin kuin helsinkiläisten butiikkien pintamuotia. Siitä ei varmaankaan lehden luxusbrändi kauheasti kärsisi. Varsinkin kun luxusbränditkin, kuten Balmuir, osoittautuvat surkeissa hikipajoissa alipalkattuna tehdyiksi todella raskaasti ylihinnoitelluiksi tuotteiksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat