Takapuoli ”naisille tarkoitetussa” mainoksessa on kaikkea muuta kuin rohkeaa – se on kuin oppikirjaesimerkki urpouden huipentumasta

Takapuoli ”naisille tarkoitetussa” mainoksessa on kaikkea muuta kuin rohkeaa – se on kuin oppikirjaesimerkki urpouden huipentumasta

Joko rakennusyrityksen kuva naissijoittajista on todella tunkkainen tai sitten he eivät edes yrittäneet tosissaan houkutella naisia asiakkaikseen, toimittaja Marjut Laukia kirjoittaa.Lue koko juttu

Kommentit (11)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
No huhhuh

Hyvin kirjoitettu. Tuntuu että asia on Lehto asunnot oylle oikeastaan räkänen vitsi. Ihan niinkuin haluaisin keikutella omaa perääni sohvalle ja tunkea sinne leikkiseteleitä. Haluan sijoittaa ja rahaa tilille, enkä mitään prkeleen naisten euroja. Surkea esitys lehto. Naiset ymmärtää myös ihan asiaa.

Vierailija

Hyvä mainos kirjoitti:
Mainoshan oli hyvä ja aina naiset valittaa 😩

Tämän kirjoitti totaaliurpo tai provoilija, niin tyhmä kommentti.

Joka tapauksessa, jos kiinnostaa saada naisia asiakkaiksi, niin kannattaisi varmaan olla naisia siellä miettimässä sitä kampanjaa. Nyt ovat olleet äijät ihan kuutamolla.

Vierailija

En nyt ihan ymmrrä, että millä tavalla tämän mainoksen pitäisi saada yhtään ketään kiinnostumaan sijoitusasunnon ostosta?
Jos näkisin tuollaisen mainoksen, niin en todellakaan tajuaisi, että kyseessä on "Hanki sijoitusasunto, sillä tienaa hemmetin hyvin!".

SIis vaikka jätettäisiin huomiotta tuo, että videolla joku tiukkoihin farkkuihin pukeutunut nainen hinkkaa punkeroita reisiään yhteen ja tunkee seteleitä taskuihin. Miten se, että mainosvideolla joku tunkee seteleitä taskuihin (oli kyseessä sitten mies tai nainen, housun taskut tai takin taskut) kertoo kenellekään että "kannattaa hankkia sijoitusasunto"?
Ihan sama, kuin kuvattaisi sohvalla päiväunia ottavaa ihmistä, ja mainostettaisiin sitä, kuinka kaunis Tikkurilan joku seinämaalin sävy on. Tai kuvattaisiin autoa joka peruutetaan ulos autotallista, ja mainoksen tarkoitus on kertoa että "kärcherin tekstiilipesuri on muuten todella kätevä!"

Tuo mainos ei siis todellakaan avaudu, enkä ymmärrä mitä sillä on yritetty korostaa. Tuskin oikeasti ainakaan yhdenkään naisen persettä, mutta ei sitä kovin helposti yhdistä sijoitusasunnon omistamiseen.

Vierailija

Koska olen aina valmis antamaan kaikkeni jotta Marjut Laukeaisi laukeuteen laukeana<-jännä sana, niin olen aika pitkälti samaa mieltä hänen kanssaan. Mitä mieltä muuten olisitte jos naisen takapuoli olisi ns vähemmän kaunis ja ei niin kireä niin muuttaisiko se mainoksen asetelmaa...

Vierailija

Keski-ikäisillä naisilla alkaa olla sijoitettavaa varallisuutta. Eivät he samaistu tuohon farkkupeppuun ja tyhmään tapaam tunkea setelit takataskuun.
Ehei, nyt olette Ihan Pihalla, juntit.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat