Kaapit pursuavat ja sohvatyynyjen välistä löytyy hammasharjoja – tällaista on kodeissa, joissa konmari ei paljon kiinnosta

Kaapit pursuavat ja sohvatyynyjen välistä löytyy hammasharjoja – tällaista on kodeissa, joissa konmari ei paljon kiinnosta

Rivitalo, 113 neliötä, vanhemmat ja kolme lasta. ”Mielikuvissani istumme takan edessä paistamassa makkaraa. Kunhan joku ensiksi viikaisi nuo lakanat.”

Kaikki julistavat nyt tavaran karsimisen ja minimalismin ilosanomaa. Onko kampetta pursuavasta kodista tullut jo merkki huonosta elämänhallinnasta?Lue koko juttu

Kommentit (6)

Vierailija

Hyvänen aika, miten typerää syyllistää tai syyllistyä kenenkään kodista. Itse sielu lepää kun kamoja saa viedä tunkiolle ja on tilaa ympärillä, mutta ei tulisi mieleenikään arvostella muunlaisia asujia. Tarve puolustella omaa tapaansa tulee alitajuisesta itse koetusta syyllisyydestä, ja siihen ei pidä suostua.

Vierailija

Keskiluokkaistahan kaikki trendikotkotusten perässä juokseminen on, kuten minimalismi, ruokavaliot tms. Keksijä/tiedemiestyypeillä ja luovilla on usein kaoottista, samoin omaa tietänsä kulkevilla varakkailla (vaikka taiteen, kirjallisuuden tai autojen keräämisen merkeissä).
On helppo yrittää kontrolloida elämäänsä kippojen karsimisella kuin miettiä ja ratkoa suurempia ihmiskunnan ongelmia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Tasa arvoa!

Olen alkanut ihmettelemään että on ihmisiä jotka syyllistää että toisella on paljon tavaraa saadakseen itse sitteen tavaraa ilmaiseksi mitä myyvät kirpparilla!Eli härskisti käytetään Konmaribuumia hyväksi kun ei omia tavaroita haluta myydä.Jotain on vikaa on toisen tavaramäärän arvostelijoissa sillä on jokaisen oma asia mistä tavaramäärästä pitää.

Vierailija

Jokainen saakoon päättää omasta kodistaan. On kamalaa että kaikkien kotien pitäisi näyttää samalta kuin sisustuslehtien epärealistiset kuvat. Minä en ainakaan kykene pitämään kotiani sen näköisenä, ettei siellä asuta, en myöskään ihannoi designia vain siksi, että niin pitäisi tehdä. Eiköhän tärkeintä ole kodin ilmapiiri ja lämpö, tavarat sun muut on toissijaista. Ja jos joku ei minun kodissani viihdy, niin se on hänen ongelmansa, ei minun.

Vierailija

Ne ovat samoja yksilöitä, jotka eivät pidä tavaroistaan ja itsestään huolta. Tuo heijastuu lähipiiriin ja henkilön mahdollisuuksiin edetä elämässä mieluiseen suuntaan.
En tunne yhtään ns.runsaassa kodissa asuvaa, kellä ei olisi ongelmia jonkin ison tunne-elämän puolen tai haasteellisen omakuvan kanssa. Esim. tavara on monelle yksinäiselle turva. Minuuden jatke.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat