Taistelu, jonka saatamme hävitä

Taistelu, jonka saatamme hävitä

Abortinvastaisuus on jälleen nousussa myös Euroopassa. Marssitaanko Suomessakin pian aborttia vastaan? Eikö siitä ollakaan yhtä mieltä, että sivistysvaltiossa abortit tehdään laillisesti eikä virkkuukoukulla?Lue koko juttu

Sivut

Kommentit (61)

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Mielestäni on outoa perustella abortin kieltämistä sikiön oikeuksilla. Itse koen, että jokaisella ihmisellä on oikeus syntyä perusturvallisiin oloihin, rakastavien vanhempien hoidettavaksi.

On hirveää ajatella, että lapset pakotetaan syntymään vanhemmille, jotka eivät heitä halua tai joilla ei ole mahdollisuuksia pitää huolta lapsesta. Se vasta onkin todellista kärsimystä.

Äidin vatsassa elävä sikiö tuskin tiedostaa sitä, mitä elämässä menettää. Siksi abortin tekemistä ei mielestäni voi rinnastaa tavalliseen murhaan, jossa kuolema on enemmän tai vähemmän tuskallinen kokemus.

Pitäisi pyrkiä siihen, että elämä täällä maapallolla olisi mahdollisimman monelle turvallista ja hyvää. Hallitsematon väestönkasvu ja pakkolisääntyminen harvemmin korreloivat tämän tavoitteen täyttymisen kanssa.


Meinasin juuri tulla kirjoittamaan samaa. Munkin mielestä tärkeintä on se, että jo syntyneistä pidetään huolta. Niiden kaikkien abortoitujen sikiöiden elämä tuskin olisi ollut kauhean hyvää välinpitämättömien ja mahdollisesti fyysisesti ja henkisesti väkivaltaisten tai muuten vaan ongelmaisten vanhempien hoidossa. Parempi siis kun ei ole ikinä syntyneetkään.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat