Etkö ole katsonut jaksoakaan Game of Thronesia? Onnittelut, saatat olla sen vuoksi muita kehittyneempi yksilö

Etkö ole katsonut jaksoakaan Game of Thronesia? Onnittelut, saatat olla sen vuoksi muita kehittyneempi yksilö

Jos et ole katsonut jaksoakaan GoTia, olet välttynyt monilta pettymyksiltä ja pahalta mieleltä. Kuva: <span class="photographer">HBO</span>

Turhauttavatko keskustelut lohikäärmeistä, kääpiöistä ja valkoisista kulkijoista? Tämä on oodi sinulle.Lue koko juttu

Kommentit (16)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
FU2

Etkö ole katsonut jaksoakaan Kauniita & Rohkeita tai Salattuja Elämiä, onnittelut, olet varmasti älykkäämpi ja kehittyneempi yksilö!

Zirup

Katsoin sarjaa 1,5 kautta ja ihan piisasi sitä menoa. Enpä ole kaivannut. Sitä vastoin luin viime kesänä kaikki Jo Nesbön dekkarit. Siinä vasta huippusarja ;)

Joo o

Olet kulttuurelli oman tiesi kulkija, sillä et ole mennyt lauman villityksiin mukaan ja katsonut vuosituhannen spektaakkelimaisinta, kalleinta ja puhutuinta maalausta mona lisaa olet siksi parempi ihminen hahahaa ootte te sekasin.

Vierailija

Vai vielä kehittyneempi yksilö... Äh miten ärsyttää, että klikkasin tätä selkeää click baittia, jossa ei ollut MITÄÄN sisältöä. 

Ottakaa rauhassa

Näkee kommenttiosiosta taas ketkä ovat hardcore GoT:n faneja. Hakuna your tatas, tyypit. Ei se niin vakavaa ole. Kukaan ei kuole, jos joku tätä sarjaa ei katso. Ja tää juttu on selkeesti pilke silmäkulmassa tehty, älkää ottako sitä niin vakavasti! Pitäskö myös sit haukkua ihmiset, jotka ei oo nähnyt Avengers-leffoja? Kuitenkin Endgame on nyt kaikista tuottoisin leffa, niin pitäskö sen perusteella sitten kauhistella, kun joku ei oo sitä kattonu? Siis ihan oikeasti, nää on makuasioita. Toiset tykkää, toiset ei. Sen sarjan/leffan tuottoisuudella ja suosiolla ei ole mitään merkitystä. 

Keksikää muuta

Anna mun kaikki kestää, tän lehen nettijutut mennee aina vaan naurettavimmiksi :D Meleko kotipsykologin analyysi hommaa taas :D

Vierailija

Ei hele, mun kohdal just nää jotka ei oo kattonu ovat oikeastaa vähä kyseenalaisia tyyppejä sattumalta XD Eivät ole kaikki Muumit laaksossa näillä... Mut hei, se mitä sarjaa kattoo ei ny määrittele ketään siis haloo...

Vierailija

Siis tyyppi, joka ei itse todennäköisesti ole sarjaa katsonut vetää hatusta, että on sarjaa katsoneita "kehittyneempi". What!!?? Ehkä typerin koskaan lukeneeni juttu.

Nämä uniikit lumihiutaleet luulevat olevansa suosikkisarjojen yläpuolella. Todellisuudessa ovat todennäköisesti käyttäneet kuitenkin nämä mainitut 100 tuntia jonkun Love islandin tai Big Brotherin katsomiseen... Hohhoijaa.

Vierailija

...entäs ne jotka tapittaa/tapitti jotain Kauniita ja rohkeita tai Salkkareita tai Walking Deadia? Niitä taitaa kaikkia olla aika monta tuntia enemmän kuin Game of Thronesia...

En ole katsonut mitään niistä, vaikka olenkin katsonut tätä nimenomaista sarjaa. Olenko enemmän vai vähemmän kultturelli? Onko sillä mitään väliäkään? Katson GoT:ia koska pidän siitä. Eivät muidenkaan sarjojen fanit kai katsoisi omiaan jos niitä inhoaisivat.

Ja juu, olen ihan huvin vuoksi opettelemassa uutta kieltä. Viidettä sellaista.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat