On kieroutunutta, että somessa saa kyllä itkeä ja valittaa, mutta ei näyttää onneaan

On kieroutunutta, että somessa saa kyllä itkeä ja valittaa, mutta ei näyttää onneaan

Karoliina Pentikäinen on sometyöläinen, jonka elämä on välillä ihan paskaa. Mutta silloin kun se ei ole, hän paukuttelee henkseleitään ilman häpeää. Kuva: <span class="photographer">Juha Salminen</span>

Ei someen laitettu hyvä mieli ja onni ole usein yhtään sen feikimpää kuin mukanokkelat ja sarkastiset valituksetkaan, Karoliina Pentikäinen kirjoittaa.Lue koko juttu

Kommentit (5)

Vierailija

No onpas sullakin kauheat ongelmat. Se kun hehkutat onneasi, kaikkihan siitä tykkää, suurin osa kyllä nimittäin valittaa että "minun piti konmarittaa ystäväni, kun hän on niin raskasta seuraa", "miksi suomalaiset on aina niin nyrpeitä???", ja "ystäväni alentaa energiatasojani, vaihdoin hänet korkeamman energian ystävään!"

Siis, jos olisit kohdannut joskus ihan oikeita ongelmia, et todellakaan ajattelisi, että "suurin ongelmani on miten kerron ihanasta elämästäni someen!"

Älä heittäydy marttyyriksi asiassa jossa sille ei ole mitään tarvetta, vaikka joku yksittäinen kolumnisti olisi mielestäsi kummallista mieltä jostain. Enemmän ihmiset on sinun kaltaisiasi, "miks mä en voi puhuu mun onnesta" - tyyppejä. Olet siis ihan voittajien puolella.

Vierailija

Ja syy, miksi ihmiset ovat olleet kiinnostuneempia pohjamudista kuin tasaisen iloisesta arjesta on se, että koska kaikkien elämä on suurimman osan aikaa tasaista arkea, niin siitä ei tod näk jakseta lukea yhtä suurella innolla kuin saippuaoopperakäänteistä. Yhtä lailla keräisit enemmän lukijoita, jos menisit naimisiin vaikka prinssi Williamin kanssa ja raportoisit kuninkaallisten salaisesta elämästä, se kun on (suomalaisille) muuta kuin arkea. Siksihän sinä ja muut bloggarit harrastatte lukijoita saadaksenne säännöllisesti klikkiotsikoita tyyliin "Olen raskaana! " (eli siis näin unta että kissani sai pentuja hehe, emmä mitään raskaana oo)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat