Ahne, itsekäs, kiusaaja... Brittiastrologi listasi horoskooppimerkkien pimeät puolet

Ahne, itsekäs, kiusaaja... Brittiastrologi listasi horoskooppimerkkien pimeät puolet

Kuva: Shutterstock

Tiedätkö, mitä vähemmän mairittelevia piirteitä sinun horoskooppimerkkiisi liitetään?Lue koko juttu

Sivut

Kommentit (63)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
päivan naurut

Sumerilaisten taivaankappaleetkin eri paikoissa kirjoitti:
Kärpästen kohtalo kirjoitti:
mites ne kärpäset? olen horoskoopiltani kärpäset mutta niistä ei ollut mitään :(

Minä olen marsu. Koskaan en ole kuullut minäkään mitään kielteistä merkistäni.

inä leppäkerttu kaikki on postiivsta jopa pilkut selässäni on saaneet kiitosta!

Vierailija

Mitä pitää tapahtua, että moisen hömpötyksen julkaiseminen lopetetaan? Pyydän toimitusta vastaamaan.  Kyllähän nyt jokainen tajuaa, että puppua on moinen! Ja mitä "hauskaa" on siinä, että lukee itse kenenkin kuviteltuja huonoja ominaisuuksia? Häh!? En tajua yhtään.

Vierailija

Olen oinas. Näkyvin luonteenpiirteeni on oikeudenmukaisuus. Minun on tosi vaikea sietää kieroilua, toisten huijaamista ja hyväksikäyttöä. Kilpailuhenkinen olen, mutta reilulla tavalla.

Vierailija

Luin muutaman erittäin hyvin tuntemani läheisen ihmisen horoskoopit omani lisäksi ja oli kyllä ihan väärät jutut. Höh, olisin halunnut uskoa, mutta taas meni pieleen.

Härkä, Jousimies ja Rapu

Itselleni selkeni koko kuvia kun astrologisen karttani mukaan kuu ja nousumerkkini ovat toiset ja aika erilaiset kuin aurinkomerkkini. Se selitti ristiriidat ja sen miksi aurinkomerkkini ei täysin kuvaa minua.

Vierailija

Hyvä huomio Kärpäseltä. Minäkään en löytänyt Vaivaisenluuta, vaikka luin artikkelin kahdesti. Kuvat ovat todella upeita, vesivärimaalauksia. Enemmän lehteen näitä maalauksia!

Kaikissa merkeissä on näitä ns. kielteisiä kääntöpuolia. Rahan tavoittelussa se brittiastrologi tehnyt ko. humpuuki-astrologikirjan. Hyvä astrologi ei tuollaista kirjaa olisi tehnyt, eli ei saa asiakkaita astrologin taidoillaan. 

Vierailija

No, nyt kun yllätysten planeetta Uranus siirtyi 6.3.2019  Härän merkkiin seuraavaksi kahdeksaksi vuodeksi, niin kyllä tämäkin Härkä saa oppia muutokseen ja asioiden päälaelleen menoon. 

Vierailija

Olen härkä mutta en hidas, mielikuvitukseton tylsimys vaan luova käsityöläinen, artesaani.
Kun kavereilla huono päivä tai elämä potkii päähän, he kuulemma piristyvät seurassan.
Rahanahne...no ei pidä paikkaansa sekään.

Vierailija

"Vesimiehet ovat tunteettomia ihmisten tarkkailijoita, jotka eivät reagoi mihinkään spontaanisti. Vesimiehet ovat usein tylyjä, ja vaikka he haluavat tuntea itsensä tarpeellisiksi, heidän on lähes mahdotonta myöntää tarvitsevansa apua muilta."

Analysoin tän, koska olen vesimies(nainen). Tunteettomia ei todellakaan olla, päinvastoin! Me ei vaan näytetä niitä tunteita helposti. Ihmisiä on kiva tarkkailla, varsinkin kahvilassa kyllä joo. Ollaan spontaaneja ainakin välillä joskus. Tylyjä ei olla juurikaan, paitsi jos joku on ensin meille. Yksi haile ollaanko muille tarpeellisia, me ollaan individualisteja, ja kyllä, apua on välillä hankala ottaa vastaan, se on totta. Eli osa piti paikkansa ja osa ei, niinkuin yleensäkin horoskoopeissa.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat