Ketä Muumilaakson asukasta muistutat eniten? Tee testi – ja kerromme samalla pimeän puolesi

Ketä Muumilaakson asukasta muistutat eniten? Tee testi – ja kerromme samalla pimeän puolesi

Oletko Muumipeikko, Muumimamma vai kenties Pikku Myy? Kuva: Moomin Characters Oy Ltd

Rakastetuilla muumeilla on hyvät, mutta myös ne hieman haastavammat luonteenpiirteensä. Testaa, ketä Muumilaakson asukasta muistutat eniten, niin kerromme hyvät ja huonot puolesi.Lue koko juttu

Kommentit (7)

Vierailija

Uusin animaatiosarja äänten osalta epäonnistunut täysin. Epäselvää monotonista mutinaa. Pikkumyyn ääni kaikista surkein, ei ollenkaan sellainen reipas ja kuuluva kuin aikaisemmissa piirretyissä on. Oliko hinta- vai ohjaustaidon vaje?

Jehna

Äänityö on todella onnistunutta! Ei tietenkään sama kuin 90-luvun muumeissa, mutta vertaaminen on sama kuin vertaisi vaikka Frendejä Parks and Recreationsiin - ajat ovat muuttuneet ja muumit sen myötä. Mikään ei vie alkuperäisen taikaa mutta kyllä olavi uusivirta, kokkosen kiti,
Joonas nordlund ja Haapasalon Ville ommansa hyvin hoitavat!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Samaa mieltä, äänityössä ei ole mitään vikaa. Tämä uusi sarja ei kuitenkaan ole uusintaversio vanhasta, vaan uusi tulkinta alkuperäisistä eli kirjoista ja sarjakuvista (se 90-luvun sarjahan ei ollut edes ensimmäinen animaatio mikä Muumeista on tehty). Tietysti kaikki kuulostaa oudolta silloin kun vanhempi animaatio on se itselle oikea versio, ja uudessa äänet eivät ole täsmälleen samoja.

Muumipapaksi arpoivat

Minusta Pikku-Myy on aina ollut itsekeskeinen, pahansuopa ja ilkeä, oikea koulukiusaajan esimerkki. Kun Elina Salo oli äänenä, kaikki naiset halusivat olla Pikku-Myitä. Onneksi nyt ääni on hahmonsa mukainen. Toivottavasti sillä on vaikutusta siihen, millaista käytöstä ihmiset ihannoivat.

Nuuskamuikkunen on sankarihahmoni, ja haluaisin olla Muumipeikko, koska Nuuskamuikkunen suojelee häntä.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat