Mervi, 46, jätti kulissiliiton ja luksuselämän: ”Olen nyt ystävieni vanhoissa vaatteissa ja vuokrakodissa onnellisempi kuin koskaan”

Mervi, 46, jätti kulissiliiton ja luksuselämän: ”Olen nyt ystävieni vanhoissa vaatteissa ja vuokrakodissa onnellisempi kuin koskaan”

Tämän kuvan Mervi otti itsestään ollessaan ystävien kanssa Norjassa. Kun Mervi vihdoin kertoi ystävilleen, että haluaa erota, nämä olivat pahoillaan, koska eivät olleet huomanneet mitään. – Lohdutin heitä sanomalla, että minähän olen oppinut mestarisalailijaksi.

Mervi piti onnellisen avioliiton kulisseja pystyssä lähes 20 vuotta. Sitten hän pakkasi lapset, muumimukikokoelman, työläppärin ja lähti tuntemattomaan. 

– Kenenkään ei pitäisi elää elämää, joka ei tunnu omalta. Ei parisuhteessa eikä työssä, Mervi sanoo Kodin Kuvalehdelle.Lue koko juttu

Sivut

Kommentit (83)

Vika on aina muissa.

Jutun nainen on vienyt Marie Kondon opit äärimmäisyyksiin. Kenties muutama satatuntia terapeutin luona avaisi hänelle perimmäisen syyn omaan käytökseensä eli vika on todellisuudessa tämän naisen omissa vanhemmissa ja erityisesti hänen isässään.

yahoo support

yahoo customer support || yahoo toll free || phone number service

Yahoo email Support service the robust platform for emailing brings best of service experience every time for users approaching with yahoo email issues. Indisputably, at every instance we bring exceptional solution for our subscribers, among which we are definitely the best. We practice and believe in effective and complete resolution for being the best service provider as on date. At this podium we bring best in class Yahoo Phone Support for all the occurring issues within short span. You can take the help of Yahoo Support Number as and when required. The technical issues and mailing troubles can be easily taken care of by our expert support specialists.

http://nortontollfreenumbers.com/yahoo-toll-free-number.html

http://nortontollfreenumbers.com/yahoo-customer-support-number.html

#yahoocontactnumber

#yahoocustomercarenumber

#yahooemailsupport

#yahoocustomercare                                                                                                                 

#yahoocustomersupport

#yahoosupport   

#yahoocontactphonenumber

#yahoohelp

#yahoomail

#yahooemail

#yahoohelpnumber

#yahoocustomernumber

#yahooservice

#yahooservicenumber

#yahootollfree

#Yahootollfreenumber

#yahooerror

#yahoocustomerservicenumber

#yahooemailsupportnumber

#yahoocustomersupportnumber

#yahoosupporthelplinenumber

#yahoomailsupportnumber

#yahoomailcustomerservice

#yahoonumber

#yahoomailhelp

#yahoosupportphonenumber

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Veikkaan ukkoa oikein mitätöiväksi kontrolloivaksi narsistiksi.
Jatkajaa vaan te haukkujat ja ilvailijat paskaliitoissanne kärsimistä, jos ette itseänne arvosta.
Tajusin itse lähteä paskasta nuoruuden liitosta jo parikymppisenä. Nyt yksin omasta tahdostani yli 20 vuottta ja ai että mä nautin :)

Vierailija

Nainen kohtaa eron aikaan todennäköisimmin väkivaltaa ja erityisen riskialtista on päästä hengestään eron aikoihin jos on ollut väkivaltaa/vakavaa mustasukkaisuutta esim. suhteessa.
Valitettavasti saamme lähes viikoittain lukea, kuinka nainen taas tapettu eron aikoihin.
Tyhmäkin ymmärtää, että on sellaisiakin ihmisiä joille ei voi suoraan sanoa että eroan ja lähden vaan se on tehtävä salaa.

Tässä jutussa käy hyvin ilmi miksi naiset eivät koskaan nouse yhteispelillä - liikaa syytellään luullaan ja mutuillaan . Eihän nainen palkkaa edes itseään kauniimpaa, ainoastaan harvat itsetuntoiset poikkeukset..

married happily ever after

Vierailija kirjoitti:
Veikkaan ukkoa oikein mitätöiväksi kontrolloivaksi narsistiksi.
Jatkajaa vaan te haukkujat ja ilvailijat paskaliitoissanne kärsimistä, jos ette itseänne arvosta.
Tajusin itse lähteä paskasta nuoruuden liitosta jo parikymppisenä. Nyt yksin omasta tahdostani yli 20 vuottta ja ai että mä nautin :)

On tärkeää ymmärtää, että omat kokemukset voivat värittää kovasti omia mielikuvia asioista, joita kohtaa. Esim. tulkitaan että toistakin on piesty jos itseä on. Tai että toinenkin on vaan kyllästynyt kun itsekin on. Omat kokemukset muovaavat ajattelua, ellei ole tarkkana.

Paskaliitto-termi vielä 20 vuoden jälkeen. Ehkä olisi aika käsitellä asia?

Aune

Hyvä Mervi. Kunpa tämän lukisivat monet naiset ja ymmärtäisivät että itseään pitää rakastaa niin paljon että tietää mitä antaa itselleen tehdä.
Olen yksinasuja nykyään ja suunnattoman onnellinen ja kiitollinen siitä että lähdin epätyydyttävästä avioliitosta.
Ystävät ympärillä kertovat murheistaan ja minä yritä rohkaista tekemään ratkaisua.
Toivon kaikille naisille rohkeutta tehdä oikeanlaisia päätöksiä. 😊

Vierailija

Maantielle kirjoitti:
Ei enää kulisseja kirjoitti:
Kommentteja lukiessa jää kyllä ihmettelemään tirkistelynhalua. Todella jos omalla nimellään ja naamallaan haluaa kertoa, että rohkeus hypätä tuntemattomaan voi parantaa elämänlaatuasi, niin kaikki haluavat tietää vain ne "likaiset" yksityiskohdat, päätellääkseen oliko hänellä ratkaisuunsa riittävät oikeutukset. Tunnistan itseni itkemässä koiran kanssa metsässä ja miettimässä ratkaisukeinoja vuosia jatkuneeseen ahdistavaan tilanteeseen. Ei onneksi ollut lapsia, mutta yhteinen rakas koti. Työkyvyttömyyttä ja epävarmuutta, enkä niitä tässä erittele - mutta laitoin silmät kiinni ja hyppäsin - laitoin alkoholistimiehen ulos - sain onneksi pankista asuntoa vastaan lainaa - pidin alivuokralaisia - ja - selvisin. Ja kyllä - yritin vuosikausia saada miestä kuiville - se on täysin turhaa, jos toisella ei ole käsitystä että on olemassa ONGELMA. Kukaan toinen ei voi käsittää mitä ongelmia kenenkin parisuhteessa voi olla. Ja kyllä, olen todella onnellinen ratkaisustani ja sen seurauksista.

Rouva itse antaa nyt tirkistellä elämäänsä kertomalla lehden palstalla mitä oli mennyt tekemään. Entiselle puolisolle ei annettu mahdollisuutta saati vaikkapa lapsille. Kyllä sitä voisi ajatella lapsiakin ennen ulostuloja; nämä jutut näkyvät netissä vuosienkin päästä ja jos asiat nyt olekaan niin kuin rouva ilmineeraa voi lapsilla olla myöhemmin sanomista asioista. Veikkanpa vain, että kyseessä on vieraannuttaja sen verran ilkeä kertomus oli. Nyt kyllä mentiin rouva ja hänen juttunsa edellä ja lapsia ei ajateltu yhtään.

Et voisi olla enempää väärässä veikkauksinesi. Joskus lähtö on ainoa oikea ratkaisu, myös niiden lastenkin kannalta.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Tässä ei ole kyse väkivallasta vaan ikäkriisistä. Jos väkivaltaa olisi ollut se olisi kerrottu kuten muissa tapauksissa. Nainen salasi kaikilta, myös mieheltään, tunteensa ja syyllistyi siihen mihin monet miehet lähtiessään. Tämä vain pahempi kun vei vielä lapset, miehet sentään älyävät että kaikkea ei toiselta viedä.

Ei olisi kerrottu koska tässä ollaan omalla nimellä ja kuvalla, myös entinen puoliso olisi paljastunut, ja ehkä ei olla haluttu vetää sitä asiaa tähän juttuun mukaan.

No MIKSI ihmeessä tuo juttu piti tehdä omalla naamalla ja nimellä??? Miksei sitä voitu tehdä ilman niitä, niin olisi saatu tehtyä huomattavasti selkeämpi ja valaisevampi juttu, josta lukijatkin saisivat muutakin irti, eikä pelkkää spekulointia jostain todella epämääräisestä? Vai oliko tuossa pääpointtina sitten vaan mainostaa rouvan yritystä ja ihan sen takia tehtiin nimellä ja naamalla juttu?

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat