Vappu Pimiä pitää painonsa kurissa ”valkoisen maanantain” avulla: ”Hyvä tapa aloittaa viikko puhtaalta pöydältä”

Vappu Pimiä pitää painonsa kurissa ”valkoisen maanantain” avulla: ”Hyvä tapa aloittaa viikko puhtaalta pöydältä”

Vappu Pimiä vannoo tasapainoisen syömisen ja terveen kehonkuvan nimeen. Kuva: <span class="photographer">Jussi Särkilahti</span>

Juontaja Vappu Pimiä pääsi raskauskiloistaan ruokaohjelman avulla. Sieltä jäi arkeen yksi hyväksi todettu tapa. Lue koko juttu

Sivut

Kommentit (23)

MissBiggy - No Thanks

Armahtakaa jo meidät lukijat tästä maanisesta pimiä-avautujasta, alkaa olla jo patologista ”tiedottamista” milloin mistäkin jonninjoutavasta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sinimailanen

Miss biggy olen samaa mieltä. Pimiän naama näkyy jokaisen lööpin seurassa. Minä käännän äkkiä sivua jossa on pimee päivitys. Eikö lehdillä löytyisi fressia porukka noihin hommiin.

Vierailija

Muistan Vapun jo chatin ajoilta.  Jo silloin Vappu oli hyvin hanakasti ruokatunnille menevä sekä siellä sitkeästi viipyilevä pimatsu. Vappu oli jo myös silloin melko naisellinen muodoiltaan, vappupalloja löytyi juhannuksenakin ja silleen heh-heh-hee. Luulen  Vapun näyttävän melko helposti hieman tukevammalta kuin onkaan, vaikka Vapulla olisikin ylipainoa vain muutama kilogramma. Mielenkiinnolla muuten seuraan miten Vapun nilkan aiheuttama  pakkolepo vaikuttaa Vapun kiloihin, että tuleeko Vapulle lisää kiloja vai pystyykö Vappu pitämään kilogrammat kurissa. Vapulla on muuten aikaa sievät varpaat kannattaa käydä katsomassa kuvia Vapun instagrammista, pidin vaikka en mitään varsinaista jalkafetissiä podekaan. Uskon kuitenkin vakaasti, että Vappu selviää yltäkylläisyyden, nilkannyrjähdyksen sekä synnytyksen tuomista haasteista iloisen mielen avulla eikä kärsi liiaksi.

Vierailija

Ihan pikkusen oli pyöristynyt viime kesänä näytetyssä maajussille morsian ohjelmassa. Edellisenä kesänä varmaan 5 kiloa laihempi. 5 kiloakin näkyy. Vaikka ei sinänsä haittaa. Tiedän tunteen.

Pia

Vitamiinijuomat, proteiinijuomat, voi kauheeta. Vappu, suosittelen puuroa. Jos ajatellaan työssäkäyvää ihmistä, kyllä se menee niin että aamupala lounas välipala ja illalla kevyemmin. Ei siinä sen kummempia "valkoisia päiviä" tarvita.

Vierailija

Ihminen mikä saa missään "liian ison tilan" , pitäisi laittaa välillä maan pinnalle. Muistan tän chätti juontajan ilkeistä kommenteistaan. 

lihava

Ensin kertoo, että syö hyvin tietoisesti viikolla ja sitten heti perään viikonloppuna tulee sitten syötyä sitä sun tätä, ja maanataina paastotaan jo on kulinaristi, mutta mitä muuta sitten voisikaan odottaa.

jury

Hirveä ruokamäärä päivän mittaan.  Ja miksi ravintolisiä?  Ihan turhia.  Tuo "valkoinen päiväkin on hullu suorastaan.  Syön tuskin puolta tuosta määrästä ja hyvin menee.  Ei tarvitse koskaan laihduttaa. 

Vierailija

Kiva kuitenkin, että telsussa on joku normaalinkin kokoinen nainen, ettei kehonkuva ihan vääristy. Olen joskus nähnyt Vapun luonnossa, ei ole iso.

Kookos86

En ymmärrä tätä nykypäivän vouhotusta kiloista ja ruoasta. Jokainen syö mitä haluaa ja miten haluaa. Ihmisille tulee vaan enemmän paineita, kun koko ajan kytätään jotain. Tuskimpa normaaleissa perheissä mitään fustra tai hirvibolognesepäiviä vietetään miutenkaan.Ihan oikeesti, antakaa jo armoa.

Vierailija

Tämä nainen on kyllä turhanpäiväisten lööppien kuningatar! Milloin instakohtu, milloin kohu huonosta käytöksestä ja milloin avautuminen ruokavaliostaan. Voisivatko toimittajat yksinkertaisesti tehdä meille palveluksen, ja lopettaa näistä raportoinnit? Lukeva yleisö on keskimäärin älukkäämpää ja koulutetumpaa kuin arvelettekaan, ja tämäntasoiset jutut ei-suositusta henkilöstä lähinnä naurattavat

Vierailija

Vapulla on keittokirja projektiensa lisäksi muutakin ruokaan liittyvää bisnestä. Hän saa yrityksilleen ilmaista mainostilaa lehtien sivuilla. Instassa mainostetaan Jokipiin Pellavaa, haastatteluissa on kätevää kehua nykyaikaisia ruokapalveluja, juuri sellaisia missä itsekin on osakkaana. Sinänsä ihailtavaa, mutta pieni yliannostuksen vaara on olemassa.

Vierailija

Vappu luottaa kultaiseen keskitiehen.
Mutta ei siltä kuulosta ahmia viikonloppuisin mitä vain ja sitten viettää 'valkoista maanantaita' :)

Vierailija

Ihan järkyttävän epäluonnollinen ruokapäiväkirja. "Mikroskooppisen pieni pala leipää" ja litroittain lisäaineisia ravinnejuomia.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat