Virpi äänesti Perussuomalaisia, Tapio Hussein Al-Taeeta – nyt molemmat kertovat, miltä vaalihäpeä tuntuu

Virpi äänesti Perussuomalaisia, Tapio Hussein Al-Taeeta – nyt molemmat kertovat, miltä vaalihäpeä tuntuu

Tässä äänestäjä valmistautuu Eurovaaleihin. Kuva: <span class="photographer">Shutterstock</span>

Vaalihäpeä: se, kun äänestät salaa lähipiirisi mielestä väärää puoluetta tai veikkaat julkisesti väärää hevosta. Kumpi hävettää enemmän?Lue koko juttu

Sivut

Kommentit (56)

Selkärangaton valehtelija

Selkärangaton valehtelija kirjoitti:
Järjestelmällisesti valehteli äänestäjille, medialle, puolueelle ja työnantajalle puolen vuoden ajan väittäen juttua trollaukseksi ja mustamaalausyritykseksi sekä uhkaili mediaa olemaan julkaisematta valheellista tietoa. Vihdoin vaalien jälkeen viimeiseen asti pakotettuna pusersi anteeksipyynnön ja jos tämä on jonkun mielestä suoraselkäistä toimintaa niin huhhhuh!!

Al Taee siis

Äänioikeus vain älykkyystestat...

Käyttäjä24378 kirjoitti:
Tapio ja muut voivat mielestäni olla ihan rauhassa. Hussein Al-Taee on todella fiksu ja hänestä tulee hieno kansanedustaja, jos julkisuus ei jauha häntä murusiksi. Hän on elänyt sodissa ja vainoissa lapsesta alkaen täysin eri kulttuureissa kuin suomalaisesta hyvinvoinnista ja rauhan oloista nauttinut Halla-aho. Al-Taee pyysi antaaksi, ja se riittää minulle.

Muuten ihmettelen onko tämä joku perussuomalaisten mainospalsta? Katteetonta kehuntaa puolueelle joka ei ole vielä ainakaan oikeasti tehnyt mitään; suuret sanat eivät suuta halkaise. Persujen puoluetoimistoko (siis ihminen siellä) näitä hupaisia ylistyksiä kirjoittelee...sitä epäilen.

Itse asiassa sinä et tiedä Husseinin lapsuudesta yhtään mitään. Kaikki ns. turvapaikanhakijat väittävät olevansa vainottuja, sehän kuuluu asiaan. Jos ei muuta keksitä, niin käännytään täällä ensi töikseen kristityksi ja todetaan että nyt ei uskalla palata kun kristittyjä vainotaan siellä. Kummasti ne 10-15 turvallista maata sillä "pakomatkalla" eivät kelvanneet, koska huhu suomalaisten hyväntahtoisesta lapsellisuudesta on kiirinyt ympäri maailmaa.

Hussein on asunut Suomessa 10-vuotiaasta asti. Perhe ei ole sopeutunut suomalaisiin arvoihin 25 vuodessa. Kyllä täytyy olla yksinkertainen ihminen, joka uskoo Husseinin mielipiteiden muuttuneen yhtäkkiä, kun vielä edellisellä viikolla valehteli ja kielsi omat kirjoittelut. Natiivisuomalainen olisi rikossyytteessä vastaavista.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Katastrofihallitus tulossa

Vierailija kirjoitti:
Persut oikein mallisuomalaisia...

Viisi rikoksesta tuomittua nousi eduskuntaan, kaikki viisi rikostuomion saanutta uutta kansanedustajaa ovat perussuomalaisia.

Mites sitten kun rajat laitetaan kiinni, kukas ne työt tekee, jotka suomalaisille ei kelpaa. Siivoavat, kaupan kassat, bussikuskit, lähihoitajat yms. yms. ? Kuka persujen äänestäjien vanhukset hoitaa? Persujen sukulaiset varmaan. Ai niin, nehän on niitä sossun elättäjä, joille kalja maistuu, muttei työnteko.

Ja muissa puolueissa ei ole rikollisia? Ota selvää. Ja jos laki olisi kaikille sama, olisi tällä demari-Husseinillakin tuomio uskonrauhan rikkomisesta ja kiihottamisesta kansanryhmää (itse asiassa useita) vastaan.

Ja kaikkihan me tiedämme, että suurin osa sossueläteistä on demareita, vassareita ja Vihreitä. Nämä puolueet ovat aina muiden lompakolla, eikä talouden realiteeteista ole mitään tajua.

persujane

Mikähän tämä lehden toimittajan tarkoitus tällä otsikolla oli?Olisiko vastaus uusimman lehden kansikuvassa?Mikä junttipuolue? En löytänyt perusteita typerälle väittämälle.Olen nainen 34v ja äänestin persuja ja OLEN YLPEÄ SIITÄ!Ystäville ja työkavereille olen tottakai kertonut ketä äänestän ja miksi, jos politiikasta keskustellaan.Sitä paitsi, taisi vaalitulos olla oikeasti jotain muuta kuin mitä oli. Taisi voittaja olla juuri persut...kyllä hallituksessa pelätään tosissaan  heidän voittoaan.Katsotaan, kuka seuraavissa vaaleissa vie potin satavarmasti!

Vierailija

En äänestänyt persuja, mutta olen kyllä samaa mieltä esim. haittamaahanmuutosta ja myös hallituksen muodostamisesta ( 3 suosituinta puoluetta hallitukseen)
Mitä demokratiaa tämä nykyinen systeemi muka on? Maan toiseksi suosituin puolue ei pääse hallitukseen vaikka äänestäjät on selvästi ilmaisseet halunsa muutokseen. Rinne inhoaa persuja ja taktikoi heidät ulos hallituksesta. Saapa nähdä ensi vaaleissa onko Sdp: llä enää kannatusta kun ylimielisyys otti vallan.

Al - Tae pitäisi jättää ulos eduskunnasta valehtelun vuoksi
Hän järjestelmästi sumutti äänestäjiään. Anteeksi pyyntö ei riitä.

Vierailija

Itse äänestin perussuomalaisia salaa suvultani. Sukulaiseni ovat "äärivihreitä" , nauravat ja haukkuvat kun edes näkevätkin persun. Eräs ihan vakavissaan totesi:"Persuilla ei pitäisi olla mitään sananvapautta".

Vierailija

nyt eu vaaleissa äänestä ykkösehdokas VÄYRYNEN.
--

Aprillipäivä vaikea- Suomen kaikki EU-hallitusten ehdotukset kuin aprillipilaa- niin Vanhasen-, caruna- Kataisen kuin suomentuho-Sipilänkin:

Vaikea tietää oliko aprillipåilat hullumpia kuin oikeasti nämä näiden hallitusten tekemät ehdotukset?

Tietullit, imastohuuhaa, sote-katastroofi, monikulttuurin epätodellinen ihannointi, jne

viitteettä:
http://nwohavaintoja.blogspot.com/2018/10/sipilan-korruptoitunut-hallitu...

https://www.eduskunta.fi/FI/hallituksenvalvonta/Sivut/poliittinen_valvon...

google: "SIPILÄ turvasi palkkansa loppuun asti- eroaa vasta syksyllä vaikka johti kepun ennätystappioon-eroilmoitus huijaa kansaa- muka ilmottaa eroavansa- jatkaa silti 4 kk kovallapalkalla verorahoistamme?
..."

https://www.vauva.fi/comment/34033139

nyt
VÄYRYNEN YKKÖSEHDOKAS EUROOPAN PARLAMENTTIIN- ÄÄNESTÄ!

PAAVO on viiden tähden ehdokas!

*****
https://keskustelu.suomi24.fi/t/15649213/vayrynen-ja-eu-vastaisia-eu-vaa...

http://janerikfinskas.puheenvuoro.uusisuomi.fi/270380-george-soros-ja-eu...

https://www.menaiset.fi/comment/370937

Vierailija

Junttien maisteri kirjoitti:
Ihmeen tiukassa on tämä "junttileima". Itse en persuja äänestänyt vaan kokoomusta, mutta olisin ihan hyvin voinut. Erittäin moni lähipiiristäni teki samoin. Mekin kaikki korkeakoulutettuja, eikä edes olla mitään turhanpäiväisiä humanisteja niin kun uskon esim. Vasemmistoliiton kannattajien olevan.

Jussi Halla-ahokin on humanisti,
erikoisalansa on muinaiskirkkoslaavi...

Vierailija

Tunnen vaalikatumusta.
Äänestin ehdokasta, joka pääsi kansanedustajaksi.
Olen seurannut hänen tekemisiään ja puhetapaansa: hän on riitelijä ja ivaaja, letkauttelee, niin että keskustelukumppani ei taatusti kallistu tämän edustajan kannalle, vaan pahimmassa tapauksessa alkaa edustajan lisäksi inhota tämän puoluetta.

Politiikka ei toimi ilman yhteistyötä yli puoluerajojen.

En kadu äänestämääni puoluetta, vain henkilöä. Toista kertaa hän ei ääntäni saa.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Irmeli kirjoitti:
Joo, aivan varmaan Virpi on oikea henkilö. Joo aivan varmasti. Hei miksi te epäilette? Älkää epäilkö vaan tehkää niin kuin Virpi.

Virpin kertoma voisi hyvin olla omani. Itse vaihdoin edellisissä ek-vaaleissa sdp:n persuihin, ihan muutoksen toivossa sekä siksi, että Rinteestä tuli pj. En voinut enää äänestää puoluetta, jonka johdossa on ihminen, joka on ryvettynyt raha-asioissa.

Ja Halla-aho saanut minusta uuden ihailijan, koska puhuu selvästi minua koskevista åasioista. Yllättäen jopa vanhoissa 10 vuoden takaisissa haastatteluissa on järkeä, esim. Pressiklubi, jossa Enbusken johdolla kaksi toimittajaa räksyttää Halla-ahon puheen päälle. Silmiäavaavaa katsottavaa.

Tarinasi voisi olla minun: kannatukseni on kulkenut demarien ja Vihreiden kautta PS:iin.
Kuunnelkaa Halla-ahoa: hän puhuu kohteliaammin ja korrektimmin kuin esim. moni vihervasemmistolainen ma.mu, jotka ovat avoimen vihamielisiä Suomea ja suomalaisia kohtaan. Mua ei lakkaa hämmästyttämästä se, että muutetaan täysin erinäköisen ja erilaisen kansan kotiin kuin itse on, ja sitten nillitetään kuvitellusta sorrosta.

Vanha viisaus on se, että vieraaseen maahan muuttaminen vaatii muuttajalta paljon: kielitaitoa, nöyryyttä, sopeutumiskykyä, diplomaattisuutta sekä sitä, että on kohdemaalle jotakin positiivista annettavaa.

Vaikka en ole kaikesta samaa mieltä PS: n puolueohjelman kanssa, äänestän sitä edelleen kaikissa vaaleissa. Vihreitä ja vasemmistopuolueita olen alkanut inhota niiden typeryyden ja suvaitsemattoman aggressiivisuuden takia. Ja minä olen sentään opiskellut ympäristönsuojelua.
En myöskään jaksa enää yhtään sateenkaarivouhotusta, mikä on vihervassareiden keskeinen agenda.

Tärkeät, kaikkia koskettavat velvollisuudet ovat unohtuneet kuriositeettien korostamisen ja maailmansyleilyn pyörteissä. Sairaanhoito, infrastruktuuri, BKT, koulutus, turvallisuus ja muut tärkeät asiat ovat retuperällä. Eihän täällä saada edes sairaaloita pysymään puhtaina ja katuja lakaistua.
Hävettää ja surettaa.

Vierailija

AriK kirjoitti:
Kyllä, Halla-ahon tuli äänestettyä. Olen yli 60-vuotias, akateeminen ja haluan takaisin maalaisjärkisen ajattelutavan, enkä mitään käsittämättömiä nykyajan ideologioita. Suomen pitäisi kuulua suojeltaviin alueisiin, sillä olemme hyvin pieni kansakuntana. Olihan tässä juuri Rovaniemellä joku alkuperäiskansojen kokouskin. Suomen kantaväestö on kokonsa takia hyvin uhanalainen.

Halla-ahoa tai S. Tynkkystä minäkin äänestäisin, mutta ei voi. Ehdokas on löydyttävä Uusimaan listoilta.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Itse äänestin perussuomalaisia salaa suvultani. Sukulaiseni ovat "äärivihreitä" , nauravat ja haukkuvat kun edes näkevätkin persun. Eräs ihan vakavissaan totesi:"Persuilla ei pitäisi olla mitään sananvapautta".

Tyypillistä nykyisen vihervasemmiston vihapuhetta.
Vihapuhetta kuulee myös heidän poliitikoiltaan. Kumma, ettei siihen tartuta.

Demarien omistajaohjaus

Demareiden töpeksittyä valtion omistaman Postin omistaohjauksen totaalisesti on kohta koko Suomi seis. Hauskaa näyttää olevan puhua kyllä näyttävästi työehtosopimusshoppailua vastaan, mutta sitten kun asialle voisi jotain tehdä niin mitään ei tapahdukaan. 

https://www.uusisuomi.fi/uutiset/kiertelya-ja-pakenemista-hallituspuolue...

"Omistajaohjausministerin ja hallituksen tulee lopettaa kiertely ja puuttua perusasiaan: ministerin tulee edellyttää Postin hallitukselta, että se peruu päätöksensä työehtosopimuksen vaihtamisesta. Yhtiön hallituksen ohi ei ministeri asiaa voi päättää, mutta hallitus voidaan vaihtaa. Näin tulee toimia, jos päätös ei muutu”, Yrttiaho vaatii Paaterolta."

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat