Lapsi ei ole este omannäköiselle elämälle – miksi moni yhä ajattelee niin?

Lapsi ei ole este omannäköiselle elämälle – miksi moni yhä ajattelee niin?

Elämästä lapsen kanssa voi tehdä itselleen mielekästä, kirjoittaa Anette Kärkkäinen. Kuva: Satu Kemppainen

Lapsen kanssa ulkomailla vietetty aika kirkasti minulle yhden tärkeän tavoitteen, Anette Kärkkäinen kirjoittaa.Lue koko juttu

Kommentit (2)

Vierailija

Kyllä mun elämää ainakin rajoittaa lapsi ja pahasti. Mun työt ja harrastukset on sellaisia joissa lapsi ei voi olla mukana.

Vierailija

Kyllä se vain on - tai pikemminkin olisi.

Asun ja elän yksin. Teen puoli vuotta töitä hyvin epäsäännöllisin ajoin. Lähden usein töihin muutaman minuutin varoitusajalla ja työpäivätkin saattavat venyä 14-16 -tuntisiksi. Ottaisiko Anette Kärkkäinen lapsen mukaan töihin yksinään leikkimään?

Pari kuukautta vuodesta nautiskelen rauhasta ja yksinolosta. Saatan lähteä ex tempore ystävien mökille viettämään kosteaa viikonloppua. Mihin Anette Kärkkäinen silloin lapsen pistäisi äitiä häiritsemästä?

Loppuvuoden reppureissailen ympäri maailmaa. Ottaisiko Anette Kärkkäinen lapsen mukaan Amazonin viidakkoon viikkokausiksi - tai Australian erämaahan? Nukkuisiko hän lapsen kanssa savimajoissa ja autonromuissa, kun ei muutakaan vaihtoehtoa ole?

Hienoa, että joku voi tehdä lapsen kanssa mitä haluaa. Kannattaisi tosin sanoa, että lapsi ei haittaa omaa elämää eikä ihmetellä muiden ihmettelemisiä. Mutta koska Anette Kärkkäisen kaltaiset hurmosmammat eivät ymmärrä, että elämiä on monenlaisia, eiväthän he koskaan lakkaa sitä ihmettelemästä. Eivät he myöskään tällaisia kirjoituksia luettuaan pyydä anteeksi itsekeskeisyyttään eivätkä myönnä olevansa väärässä.

Koska heidän elämänsä pyörii vain sen oman navan ympärillä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat