Tinderistä tuli katkera paikka, jossa kaikki ovat vihaisia ja kukaan ei enää vastaa viesteihin – taustalla yksi syy

Tinderistä tuli katkera paikka, jossa kaikki ovat vihaisia ja kukaan ei enää vastaa viesteihin – taustalla yksi syy

Tinderin piti olla parasta, mutta se onkin lannistavinta, mitä suomalaiselle deittikulttuurille on koskaan tapahtunut, kirjoittaa toimittaja Alina Koskela.Lue koko juttu

Sivut

Kommentit (27)

maija9000

Pariisi78 kirjoitti:
Tämä oli suora otos mun kuukaudesta Tinderissä! Mätsejä noin 150, joista supertykkäyksiä paljon. Vain muutama vaivautui laittamaan viestin tai vastaamaan... Ja olen nainen. Tosin jo 40, mutta erittäin hyvin säilynyt, ei lapsia, kaikki puitteet kunnossa. Ajattelin tosissaan, et onko mun viestit niin tyhmiä, ettei vaivauduta vai mikä ihme. Parit ghostaamiset tuli just ennen treffejä. Hermo meni kuukaudessa ihan totaalisesti. Ei enää ikinä tinderiä suomessa. Siirryin muualle eurooppaan, siellä on sentään käytöstavat vielä jäljellä!

Anteeks nyt vaan, mutta kuulostaa liian hyvälle ollakseen totta.

Joten puretaanpa nämä mystiset väittämäsi:

1. 40vuotias ja hyvin säilynyt = 40v ruma - ja hyvin säilynyt tämä on täysin mahdollista, oletko rehellinen itsellesi? Jotkut laittavat superlikejä mielestään rumille ihan piruilun vuoksi. Ihan vaan tiedoks. Ja sinä ihmettelet miksi he eivät vastaa viesteihisi?

2. 40vuotias ja ei lapsia = todella ikävä luonne, ei voi biologisesti saada lapsia, tai yksinkertaisesti niin ruma ettei kukaan ole tuohon ikään mennessä halunnut lapsia hänen kanssaan. Todennäköisyys että on sinkku, kaunis ja lapseton 40 vuotiaana on aika pieni. Ei tietenkään mahdotonta.

3. kaikki puitteet kunnossa = tällä ei ole muuten mitään väliä mikäli et etsi jotain narsistista uraohjusta wallstreetiltä, varsinkaan jos olet kaunis. Työpaikan ja nämä mainitsemasi "puitteet" kun saa kyllä kuntoon jos vain haluaa, mutta ulkonäköä ei kovin helposti muuteta. Ja luonnetta ei mitenkään.

Kannattaa olla rehellinen itselleen... tietenkin voi olla että todellakin olet kaunis 40 vuotias ja lapseton timantti. Mutta itse uskon että todennäköisyys on luokkaa 1:1183500

Vierailija

"Todisteeksi riittää kurkkaus keskustelusovellus Jodelin Tinder-kanavalle, jossa vallitsee varsin lannistunut elon ilmapiiri."

En pitäisi Jodel-keskustelua vielä riittävänä todisteena, koska uskoisin, että tuolta puuttuu täysin niiden ihmisten näkökulma jotka ovat olleet tyytyväisiä Tinderiin.

Itse olen löytänyt parisuhteen Tinderistä 4 kertaa. Kolme ensimmäistä olivat lyhyempiä 3-9kk mittaisia, mutta nyt viimeisimmässä 2 vuotta kestäneessä suhteessa olen edelleen ja olen tyytyväinen.

Pystyn samaistumaan turhautumisen tunteeseen tilanteissa, joissa matcheja tulee, mutta vastapuoli ei vastaa viesteihin tai keskustelu loppuu lyhyeen. Näitä tuli itsellenikin vastaan, mutta viimeisellä kierroksella huomasin, että pystyn myös itse vaikuttamaan tilanteen turhauttavuuteen.

Tein itselleni muutaman sääntöä.

Ensimmäinen sääntö oli, että pidän vain 10 matchia kerrallaan. Kun 10 oli tullut täyteen, lopetin selailun.

Toinen sääntö oli, että aloitin jokaisen matchin kanssa itse keskustelun ja mikäli vastausta ei kuulunut suurinpiirtein 2 päivään, poistin parin. Poistamisen jälkeen sain tietenkin jatkaa selailua, koska matcheja oli alle 10.

Kolmas sääntö oli, että mikäli keskustelu alkoi luistamaan, koitin sopia mahdollisimman pian treffit kasvotusten esim. kahville tai lasillisille. Tällöin selvisi heti alkuun, onko molemminpuolista kiinnostusta ja mikäli ei ollut, parin pystyi poistamaan ja välttymään turhalta viikkoja kestävältä "kirjeenvaihdolta" jos kemiaa ei olekaan.

Neljäs sääntö, olin itse aito ja rehellinen. Toisen tekemisiin ei pysty vaikuttamaan, mutta omiin pystyy. Esimerkiksi mikäli ensimmäisten treffien jälkeen en ollut itse kiinnostunut, kerroin sen kohteliaasti toiselle osapuolelle.

Ja viimeinen, koitin kiinnostua persoonasta, enkä ulkonäöstä. Eli kaikki joilla oli jonkinnäköinen kuvailuteksti olivat etusijalla verrattuna pelkkiin "komeisiin sefieihin".

Ja olen siis kolmekymppinen tavallisen näköinen nainen jolla on keskiverto koulutus/työpaikka, normaalit harrastukset ja realistinen toive kumppanista ja parisuhteesta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Itse löysin mieheni tinderistä. Ostettiin asunto yhdessä, mentiin kihloihin ja eka lapsi tulossa, ihan hyvä kokemus toi tinder siis. :)

Vierailija

Itsehän olen naimisissa Tinder-matchini kanssa. Että se, että Tinderistä ei ole jokaiselle löytynyt kumppania, ei kerro siitä etteikö siltä ihan hyvin joku voisi puolisoa löytääkin. Eihän sitä kumppania ole helppo löytää muutenkaan - oli Tinder olemassa tai ei.

Vierailija

Tinderissä on voimassa 80/20 -sääntö. 20% komeimmista miehistä saa 80% naisten tykkäyksistä. Jäljelle jäävä 80% miehistä taistelee lopuista 20% naisista. Tinderissä kun naisia on selvästi miehiä vähemmän niin johtaa siihen, että moni parisuhdekelponen tavismies jää kokonaan ilman matcheja tai saa niitä todella vähän.

Nämä hyvätasoiset top 20% miehet kun antavat matcheja liian hövelistä johtaa tämä siihen, että naiset eivät tyydykään enää matchaamaan tasoisiaan miehiä joihin heillä oikeasti olisi mahdollisuuksia.

Tuttavanaisten kun kuulee valittavan miten miehet eivät lähetä viestejä tai vastaa viesteihin johtuu tämä juuri siitä, että matchattu yli oman tason. Sitten valitetaan miten Tinderistä ei löydy ketään. Tiedän tavismiesten kyllä lähettävän todella aktiivisesti aloitusviestejä ja pitävän keskusteluja yllä.

Jos sinkkunainen sanoo, että tinderistä ei ketään löydy on syytä katsoa peiliin. Tinder on oikeasti täynnä hyviä miehiä kun antaa mahkut muillekin kuin niille mallikuvamiehille.

Vierailija

Juuh, huomattu on.

Ei jaksa enää edes yrittää lähestyä naisia.

Näkeepähän tuon syntyvyyden romahduksestakin että nyt on naisilla valta ja markkinat.

Noh, onneksi alan pikkuhiljaa tottumaan olemaan yksin, tosin en töihin tai mihinkään muuhunkaan enää aijo osallistua yhteiskunnassa, sillä tämä yhteiskunta ei anna mitään muuta kuin vankilan jossa istua päivästä toiseen, tai sitten elättää yh-äitejä jotka on luuhannu ties minkä irakilaisten tai somalien ym kanssa ja poikineet... joten ei kiitos, antaa sitten tuhoutua kaiken. itseppä tätä halusitte.

Vierailija

Pariisi78 kirjoitti:
Tämä oli suora otos mun kuukaudesta Tinderissä! Mätsejä noin 150, joista supertykkäyksiä paljon. Vain muutama vaivautui laittamaan viestin tai vastaamaan... Ja olen nainen. Tosin jo 40, mutta erittäin hyvin säilynyt, ei lapsia, kaikki puitteet kunnossa. Ajattelin tosissaan, et onko mun viestit niin tyhmiä, ettei vaivauduta vai mikä ihme. Parit ghostaamiset tuli just ennen treffejä. Hermo meni kuukaudessa ihan totaalisesti. Ei enää ikinä tinderiä suomessa. Siirryin muualle eurooppaan, siellä on sentään käytöstavat vielä jäljellä!

Panosovelluksessa "käytöstavat". Joopa joo. Hah hah.

Vierailija

Apua! Eikä niinkään apua toi artikkeli (koska hei, mitäpä muutakaan voi odottaa sovelluksessa, jossa koko ihminen arvioidaan hot-or-not-asteikolla sekunnin murto-osassa yhden valokuvan perusteella) vaan apua nää kommentit! Nainen "puitteet kunnossa", koska hyvin säilynyt ja ei ole lapsia. Mies "puitteet kunnossa", koska suuret vuositulot ja kivat harrastukset. "Tavisnaiset ei tiedä omaa tasoaan.", "Läski ei kiihota ketään." Jne. Todella surullinen maailmankuva paistaa näistä kommenteista. Tässäpä teille vähän "uutta" näkövinkkeliä maailmaan:
- ihminen on paljon enemmän kuin ikä, vuositulot ja naama
- kaikki ihmiset (siis nuoret ja vanhat, rumat ja kauniit, laihat ja läskit, työttömät ja hyvätuloiset....) ansaitsee rakastaa ja tulla rakastetuksi juuri sellaisena kuin on
- eikö me kaikki olla "tavisnaisia" ja "tavismiehiä" (ja "tavismuunsukupuolisia")? Kyllä ne kaikista komeimmatkin ja kauneimmatkin käy paskalla.
- kyllä jokaisen pitäisi tuntea omat vahvuudet ja ajatella itsestään, että olen täyden kympin tyyppi. Jos ei itsekään viihdy omassa seurassaan, ei varmaan muutkaan viihdy.
- deittailussa kannattaa ehdottomasti olla ylpeästi ja rehellisesti oma itsensä. Jos saat seuraa sillä perusteella, että oot rypytön ja lapseton nelikymppinen tai että oot jossain hienossa työpaikassa, jossa et välttämöttä edes viihdy, niin onko se sitten hyvää seuraa. Ainakaan loppuelämäksi.
- jos susta tuntuu, että oot bileissä, jossa on pelkkiä kusipäitä, niin mee pois. Ei Tinderissä tarvii olla!

Vierailija

Onhan se väärin, ettei kaikille naisille löydy sitä oikeaa alfaurosta, korkeasti koulutettua, rikasta ja hyvännäköistä. Naisen omalla tasolla ei ole väliä, mutta kun mä haluun...

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat