Helsinkiläinen Niina Roth, 48, aloitti juoksemisen nollasta, ja nyt 10 km menee helposti – näin hän sen teki

Helsinkiläinen Niina Roth, 48, aloitti juoksemisen nollasta, ja nyt 10 km menee helposti – näin hän sen teki

Niina Roth aloitti juoksutreenit, koska haluaa vetää Naisten kympin juoksemalla. Kuvat: Shutterstock ja Niinan kotialbumi

– Kun lenkillä tuli vastaan muita ihmisiä, en kehdannut pysähtyä, kertoo Niina ensimmäisistä juoksuaskeleistaan. Ja siitä se sitten lähti!Lue koko juttu

Kommentit (2)

Tiina_

Onhan se hienoo et aikuisiälläkin löytää vielä mieluisan lajin. Aika moni löytää. Vuodessa siihe kuntoo et juoksee kympin on ihan saavutettavissa kellä vaan jos sitä haluaa, ite juoksen maratonin kerta vuotee ja kympin matkoja useasti eri kisois, oon myös aikuisiällä alottanu.
Ruokavalio on kova sana. Se et osaa syödä hyviä ruokia lman mitää hampaat irves diettejä. Ja vesi. Se et on lopettanu alkoholin käytön on tosi jees. Me naiset varsinkaa ei tunnuta tajuavan sitä että kun sitä juo tarpeeks usein ja tarpeeks kauan ni se näkyy naamassa punotuksena näin mun frendille iholääkäri sano. Huonol tuuril se näkyy aina vaik ois lopettanutki sen ja vastaantulijoista näkee ne joille kuppi on maistunu.

Irma

Tiina_ kirjoitti:
Me naiset varsinkaa ei tunnuta tajuavan sitä että kun sitä juo tarpeeks usein ja tarpeeks kauan ni se näkyy naamassa punotuksena näin mun frendille iholääkäri sano. Huonol tuuril se näkyy aina vaik ois lopettanutki sen ja vastaantulijoista näkee ne joille kuppi on maistunu.

Todellakin noin on. Mun frendi, nainen, joi vuosia. Lähes päivittäin. Pari kaljaa, tissutteli piilopullosta, aina se selitti jotain skeidaa sille miks juo. Milloin se tappeli puolison kanssa, milloin duunissa oli kurjaa, piti käydä iltaa istuu frendien kans, aina kitaten kaljaa tai viinaa. Krapula oli sillä aina, iho punotti ja se haisi vanhalle viinalle, eikä sitä haitannut et käy duunis, viikolki pysty hyvin kupittelee silti. Sit se tuli uskoon ja lopetti. Naamassa näkyy hyvin juomisen jäljet. Punotus joka on ja pysyy poskilla ja kaulalla. Ei auta lopetus niihin. Ikävä juttu, nyt se vasta itekki tajus mitä on tehny vuosiaitelleen. Onni on et nyt mulla selvinpäin oleva frendi aina. Hyväkuntoinenkin. Aloitti hetki sitten tanssin ja musiikkiharrastuksen. Ihana juttu.
Hienoa, että jutun nainen alottanut juoksun. Ihan mahtavaa. Tsemppiä siihen!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat