Juhla-asun ei tarvitse maksaa maltaita – poimimme kevään ihanat ja monikäyttöiset vaihtoehdot

Juhla-asun ei tarvitse maksaa maltaita – poimimme kevään ihanat ja monikäyttöiset vaihtoehdot

Säväytä vaikka sirolla vartalokorulla! Se tekee perustopistakin juhlavan. Koru 40 €, H&M Conscious Exclusive.  T-paita 79 € ja hame 139 €, Samsøe & Samsøe. Korvakorut 50 €, H&M Conscious Exclusive. Sormukset 30 €/3 kpl, H&M Conscious Exclusive. Kuva: <span class="photographer">Piia Arnould</span>

Löydetty: överi-ihana juhla-asu – myös sinulle, joka et viihdy mekossa. Parhaista juhlakuteista on iloa vielä sittenkin, kun arki koittaa. Lue koko juttu

Kommentit (4)

Ihania asuja, mutta ikävä että ei mitään suomalaista. Kaikki Ruotsista, pari Tanskasta ja Norjasta. Sama koskee asusteita. Ennen Suomesta tuli laatuvaatetta ja tyyliä, nyt ei mitään. Marimekko on vain muutamien juttu, ylihinnoiteltu ja jotenkin loppunkaluttu.

Vierailija

Luulin että jutussa on meikäläisenkin kukkarolle (työkyvyttömyyseläkeläinen) sopivia vaatteita, mutta kalliitahan nuo olivat. Pelkkä korukin 40e. Se on minun budjetti juhlamekkoon.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
60+

Voisiko muotitoimittaja joskus edes tehdä huolellisen ja harkitun muotijutun, jossa tavallisillekin naiselle ja jopa keski-ikäiselle olisi tyylikkäitä ja kohtuullisen hintaista asuja. Useimmat jutut on hätäisesti koottu valmistajien tai kansainvälisten julkaisujen sivuilta. Värit ja mallit harvoin sopivat tavalliselle suomalaiselle. Osa malleista sopisi parhaiten ennenvanhaisten linnunpelättimien päälle. Me Naiset ei ole kyllä yksin näiden asioiden kanssa. Iltalehti on ehkä. Ielä pahempi, Glorian jutut sellaisia, ettei kolmen kirjava asusteen yhteistyöstä saa mitään tolkkua. Koska alatte tehdä vaatejuttuja myös yhä kasvavalle 60+ naisjoukolle?

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat