Flirttaileva skorpioni, emännöivä rapu, karaokea kajauttava leijona – tällaisia juhlijoita eri horoskooppimerkit ovat

Flirttaileva skorpioni, emännöivä rapu, karaokea kajauttava leijona – tällaisia juhlijoita eri horoskooppimerkit ovat

Analyysi kertoo, millaista bileväkeä eri horoskooppimerkit ovat. Kuva: <span class="photographer">Shutterstock</span>

Millainen bilettäjä härkä on? Entä rapu tai jousimies? Horoskooppianalyysimme kertoo, millaisia juhlijoita eri horoskooppimerkit ovat.Lue koko juttu

Kommentit (11)

Leijonatäällä

Itse ainakin suunnittelen ja järjestän juhlat itse alusta ihan loppuun, koska haluan asioiden olla tehtyjä tietyllä tavalla. Kaikesta muusta voin kylllä olla samaa mieltä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Nemesis

Todellisuudessa horoskoopeilla ei ole mitään tekemistä sen kanssa, millaisia ihmisiä olemme. Erikoista että tämä pitää sanoa ääneen vielä vuonna 2019...

Zarde

Jousimies = sosiaalinen, sekä ikuinen optimisti, mutta tuo ei pidä paikkaansa ollenkaan, että itsekäs. -  niinpä seikkailua mielessä, sekä odottamassa, että jotain yllätyksellistä saa tapahtua.

Rapu

Ei näihin pitäis muka uskoa, luin Ravun, Härän, Kaksosen, Skorpparin ja Kalat ja kaikki pitivät paikkansa näihin henkilöihin ja huvitti. Olen itse rapu ja hämmästyin, kuinka oikeasti mm. etsin säästämäni lasten kaksi vuotiaana piirtämän ja kirjoittaman, kaikki heidän kilpailuista lehtiuutiset sun muuta. Kun juhlin, laitan niitä myös heille soittaessamme tai viestitellessämme nähtäväksi. Joo pitää paikkansa hah hah haa.

Vierailija

Aina naurava ja sosiaalinen vaaka, joka vuosivuodelta kehittyy.Ihmisten ja kaudeuden rakastaja.  Juhlien keskipiste poreilee kuin tuo kuohuviini. Hän suunnittelee juhlansa hyvin ja ne onnistuvat aina, ainakin melkein aina:) Eikä ota paineita vaikka ei onnistuisikaan kunhan vieraat pitävät sen omana tietonaan:)

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat