6 verkkokaupoissa myytävää tolkutonta tuotetta kiteyttävät, miksi ihmiskunta saattaa olla matkalla tuhoon

6 verkkokaupoissa myytävää tolkutonta tuotetta kiteyttävät, miksi ihmiskunta saattaa olla matkalla tuhoon

Kuvat: Shutterstock ja jälleenmyyjien verkkosivut

Nämä verkkokaupoissa myytävät tuotteet herättävät lähinnä yhden kysymyksen: miksi?Lue koko juttu

Sivut

Kommentit (57)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Ziisus

Mulle tuo nenän nostaja. Miten mä olen tähän asti tullut toimeen ilman sitä? Myös tuo lemmikin peräpäähän liimattava tarra on tuiki tarpeellinen. Saiskohan sitä timanteilla koristettuna?

Visitor

Ihmiskunta ansaitsee tuhoutua näiden takia? Vähintäänkin mielenkiintoinen journalistinen linja. Seuraavaksi voisitte kertoa kuka saa jäädä henkiin ilmastonmuutoksessa?

Miisssa

Myyntiedustajat ja muut jotka käyttävät autoa toimistonaan, ovat kyllä eri mieltä tuosta viimeisestä. Ei sitä aina voi mennä kahvilaan trendikkäästi cafe lattelle räpläämään tietokonetta. Ei sitä nyt ajaessa ole tarkoituskaan varmasti käyttää... Itse en tiennyt että tuollaista on olemassa, nyt meni tilaukseen. Sori siitä ihmiskunta.

Ettänäin

Tota noin.. kaikkialla ei ole asiat kuten Suomessa. On paikkoja joissa automatkan aikana ei voi pysähtyä, koska pysähdyspaikkoja ei ole, ja tiellä ei pääse ajamaan sivuun ollenkaan. Näissä olosuhteissa ihmiset hädän yllättäessä joko pissaavat auton sisällä ajon aikana, tai pysäyttävät auton aiheuttaen suuren vaaran. Apuväline on siinä kohtaa ihan kiva juttu naiselle.

Vierailija

Tuo potta/kastelukannu on erittäin hyvä keksintö esim. Siirtolapuutarhalla. Pissa suoraan kannuun, vettä sekaan ja luonto kiittää. Ko paikoissa ei ole vesivessoja eikä kukaan halua täyttää kuivakäymälää nesteellä.

Vierailija

Jutun kirjoittaja ei ehkä tiedä millaisia ruuhkia ulkomailla on. Rattiin kiinnitettävä työtaso on hyvä idea.
Ei kilometrien seisovasta autojonosta kovin helposti lähdetä muualle työskentelemään.
Turhake tosin Suomessa, kuten muutkin jutun härvelit.

Reissaaja

Jos virtsasuppilo tuntuu täysin turhalta kapistukselta, et varmaankaan käy festareilla tai yleisissä vessoissa, ainakaan ulkomailla? Ajatus siitä, että kaikkialla olisi syrjäisiä mutta turvallisia puskia kyykkimistä varten on aika utopistinen.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat