Haaveena pitkät kutrit? Julkkisten kampaaja neuvoo 5 tapaa nopeuttaa hiustenkasvua

Haaveena pitkät kutrit? Julkkisten kampaaja neuvoo 5 tapaa nopeuttaa hiustenkasvua

Löyhä letti on nappivalinta kampaukseksi hiuksiaan kasvattavalle. Kuva: Shutterstock

Muutos lyhyestä tukasta pitkänä hulmuaviin kutreihin voi joskus tuntua tuskastuttavan hitaalta.Lue koko juttu

Kommentit (6)

Eläin

Vehnänalkioöljyä, kun ottaa ruokalusikallisen viikossa, niin johan tukka lainehtii, kuin

viljapelto. Iho ja silmät voivat lisäksi hyvin.

Sopii myös lemmikeille 😻🐶

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Minulla oli nuorempana oikein hyväkuntoiset ja pitkät hiukset. Kasvoivat hyvää vauhtia. Värikokeiluita tein, mutta luovuin aikanaan. Oma väri, paras väri. Ja tosiaan hiusvärien kemikaalitkin alkoi epäilyttää.

Sitten sain esikoisen. Kolmasosa hiuksista lähti hormonimuutoksissa. Ei palautunut takaisin. Oli niin säälittävää lirua, että pidin hiuksia lyhyenä. Toisen raskauden jälkeen tilanne hieman parani; raskausaikana hiukset elpyivät hieman, eikä ihan kaikki korkojen kanssa lähtenyt pois.

Kun nuorempi lapsi oli 3v lopetin täysin hormonaalisen ehkäisyn ja hankin sterilisaation. Aiemmin oli käytössä pillerit. Vuosi tämän jälkeen muutos on valtava.

Vuosi siitä, kun olin hormonaalisen ehkäisyn lopettanut hiukseni ovat palautuneet viimein entiselleen. Tämä on aivan loistavaa. Muuta syytä stressin vähentymisen lisäksi en keksi tälle muutokselle. Stressi johtui pikkulapsiajasta, jonka koin hyvin rankkana.

Huoh

"Vaikka hiukset kasvavat juuresta, eikä niiden leikkaaminen sikäli varsinaisesti nopeuta kasvua, tästä on apua varsinkin, jos tuntuu, että hiustenkasvu jumahtaa aina tiettyyn pituuteen. Haaroittuneet latvat saavat hiukset ennen pitkää tyystin huonoon kuntoon ja kasvu tyssää siihen. Siksi huonokuntoiset latvat kannattaa käydä siistimässä kampaajalla"

Kunnon huuhaata :D Leikkaaminen ei vaikuta millään tavoin siihen, millä nopeudella hiustuppi muodostaa uutta hiusta. Hius on täysin kuollutta ainesta. Latva ei kykene välittämään mitään kasvukäskyjä juurelle, kun sitä leikataan. :D

Haaroittunut latva on vain haaroittunut latva - hiuksen vanhin osa joka on reissussa rähjääntynyt. Se on ollut pisimpään auringon, pakkasen, tuulen, saunan, pesujen, kuivausten, värjäysten ja muotoilutuotteiden armoilla ja siksi rispaantunut. Latvat eivät saa koko hiusta huonoon kuntoon ja eivät edelleenkään vaikuta kasvuun MILLÄÄN TAVALLA. Kuluneet osat kannattaa toki leikata pois, jolloin tukka näyttää terveemmältä koska jäljelle jää vain terveet osat, mutta toki hiukset leikatessa myös lyhenevät. Kasvuaan ne kuitenkin jatkavat leikkauksen jälkeen ihan samaa tahtia kuin ennenkin.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat