Sinkkunaiset tykittävät! 27 asiaa, jotka parisuhteessa elävien pitäisi vihdoin tajuta

Sinkkunaiset tykittävät! 27 asiaa, jotka parisuhteessa elävien pitäisi vihdoin tajuta

Hulvattomassa How to Be Single -komediassa Alice (vasemmalla, Dakota Johnson) muuttaa suurkaupunkiin viettämään sekopäistä sinkkuelämää. Bestis Robin (Rebel Wilson) opastaa hänet sinkkuuden saloihin. Kuva: Handout / Barry Wetcher

”Ei sille hanipöölle tarvitse julistaa rakkauttaan joka viides minuutti ja lähettää sydän-emojeita.”Lue koko juttu

Kommentit (7)

Ei vain pelkästään sinkku

Hauskaa, että te oikeasti siellä toimituksessa luette niitä juttuja mitä ihmiset kirjoittavat ja  lisäksi kootte siitä jonkun jutun. 

Huomasin, että kaksi asiaa, jotka itse toin esille, ovat tässä jutussa esitettynä. 

Loppujen lopuksi sinkkuus on paljon muutakin kuin nuo 27 esimerkki- kohtaa. Ja kaikki ei ole niin musta-valkoista, joko tai... Molemmissa suhteissa eläneenä, niissä on puolensa!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Eläkeläinen

Olen ollut pitkään naimisissa, mutta muistan poikamiestyttöajoilta ne todella vastenmieliset yritykset ”naittaa” minua lukuisille eri nuorille miehille. Minusta vaikutti siltä, että innokkaimmat maittavat olivat tyytymättömiä omaan parisuhteeseensa ja yrittivät saada minut samaan loukkuun. Elää ja antaa toistenkin elää on ihan pätevä ohje vielä tänäänkin.

Vierailija

POISTAKAA nuo videonpätkät, ne ovat todella häiritseviä. Kielenkääntämiseen voisi myös kiinnittää enemmän huomiota, suomeksi ei sanota esim. kuppi teetä ellei puhuta kirjaimellisesti teestä.

Vierailija

Totta, nuo giffit oli 90 lukua jo, lienevät 30 vuotta vanha juttu!! jotenkin lapsellisia. Onko jutun kirjoittaja alta 30-kymppinen?

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat