Kirsi Alm-Siiran urahypystä tuli pettymys: ”Olen tyytyväinen, että lähdin ennen kuin ehdin aiheuttaa katastrofia”

Kirsi Alm-Siiran urahypystä tuli pettymys: ”Olen tyytyväinen, että lähdin ennen kuin ehdin aiheuttaa katastrofia”

”Auktoriteettikammo näkyy minussa yhä”, Kirsi Alm-Siira sanoo. Kuva: Liisa Valonen.

Työelämässä lujasta tahdosta on ollut Kirsi Alm-Siiralle etua, mutta hän on joutunut kohtaamaan myös omat rajansa.Lue koko juttu

Kommentit (9)

Arto

Hei Kirsi! Täytyy sanoa etten ole pitkään aikaan nauranut niin paljon kuin juuri kävi lukiessani tämän sinun plogin! Voi ihanaa, että olet olet osannut noin tiivistetysti kirjoittaa hauskasti elämästäsi! Kyllä olis Finlandia-palkinnon arvoinen! Tämmöstä piirtelee Lapista ex Stadilainen eläkeläinen. Oon aina tykännyt katsoa uutiset missä olet juontajana ja etenkin olen pitänyt luonnollisesta hymystäsi ja huumorintajustasi tilannekomiikassa ja voi sitä hienoa hersyvää vapautunutta nauruasi -- laitahan tavaramerkiksesi - aina silloin tällöin muulloinkin, kun "pingviinejä" ei näy! Mulla on tapana antaa kutsumanimiä joillekin tykkäämistä ihmisistä joko tv:n tms. kautta niin olen "ristinyt" sinut Kirsi - aina kun oot uutisia lukemassa ja näen sut niin nimesi pitkän intiaanien nimistöjen mukaan on "Milles tänään naurettaisiin"! Hyvää jatkoa toivottaen Arto Ilmari!

päällepäsmärit

Mielenterveys, rakkaus, menestys.... artikkeli ei kuulosta kovin mairittelevalta. Menestyä toisen mielenterveyden kustannuksella ? Kiusata muita, häiriköidä toisten koulunkäyntiä. 'Kuuntele vain itseäsi'. Minä, minä, minä... hermostua jos joku tekee töissä eri tavalla. sen kyllä huomaa ruudussa. Juontaparista puhumattakaan. Mikä 'roolimalli' lapsille.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Kiitos Kirsi Alm -Siira kirjoituksesta.
On hienoa että osasit hyvin kirjoittaa elämästäsi ja olen iloinen että olet vielä naimisissa,liian moni eroaa aivan turhaan...ei se vaihtamalla parane,tehkää ihmiset töitä liittonne eteen.
Olen ollut yli 30v saman miehen kanssa ja voi sanoa etten halua uutta.

Vierailija

Ei olisi pitänyt käyttää Matti Nykästä keppihevosena jutussa.
Matille mitään naurettu.
Sulle naurettiin kun putosit tuoliltasi. Puhut liian epäselvästi ja toisen päälle.

Alina

Ihana, aurinkoinen kirjoitus. Antoi uutta energiaa harmaaseen päivään. "Kuuntele enemmän itseäsi kuin muita!" Voi kun jaksaisin muistaa tämän.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat