Legendaarisen Mysi Lahtisen moskovanpata on klassikko, johon kaikki rakastuvat – tässä alkuperäinen resepti

Legendaarisen Mysi Lahtisen moskovanpata on klassikko, johon kaikki rakastuvat – tässä alkuperäinen resepti

Mitä kauemmin pata muhii uunissa sitä herkullisempi on lopputulos. Kuva: Sanoma-arkisto / Arto Vuohelainen

Moskovanpadan resepti julkaistiin Kodin Kuvalehdessä vuonna 2006. Siitä lähtien pata on ollut lukijoiden suosikki.Lue koko juttu

Kommentit (2)

Ihmettelijä

Voisiko tuohon reseptin ainesluettelon alkuun korjata kohdan ”2-3t”? Mitä se tarkoittaa? Jotakin ilmeisesti puuttuu siitä kohtaa?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat