Sokkotestasimme 18 euron ja 239 euron kahvinkeittimen – arvaatko, kumpi keitti paremmat sumpit?

Sokkotestasimme 18 euron ja 239 euron kahvinkeittimen – arvaatko, kumpi keitti paremmat sumpit?

Kahvitaisto alkakoon! Kuvat: Shutterstock

Onko mitään väliä, minkä hintaisella koneella kahvinsa keittää? Selvitimme! Keitimme kaksi pannullista sumppia: yhden alle 20 euron keittimellä, toisen 12 kertaa kalliimmalla masiinalla. Lue koko juttu

Sivut

Kommentit (21)

Vierailija

Eli testattiin kalliimpaa kahvinkeitintä, jossa niitä erikoisohjelmia yms. on (ja mistä se hintakin kertyy) ja pistetään se tekemään sitä samaa kuin se parin kympin markettikeitin. Eli sama kuin ostaisi S-sarjan Mesun, ajaisi sillä vain viittä kymppiä ja sitten ihmettelisi, että miksi teini pääsee skootterillaan nopeammin maaliin. Lisäksi kahvin ja veden annostelussa on voinut olla heittoja, kun ei oltu käytetty yhtenäistä mitta-asteikkoa. Olisihan tuon paremmuuden voinut varmaan kolikkoakin heittämällä ratkaista.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
kaffeukko

Mmak kirjoitti:
Korjaisin tätä "asiantuntijaa" artikkeliin liittyen. Ei se kahvi siä mihinkään maanrakoon painu, vaan paistuu. Siksi sitä kahvia ei kannata pitää tuntia pidempään lämpöisenä, kun härskiintyy omasta-takaa.. Ja muoviperhanalla tosiaan ei hyvää kahvia tee, koska se vesi on yksinkertaisesti liian kylmää ja pannussa se paistetaan lähtökohtaisesti "kypsäksi" jo kymmenen minuuttia tippumisesta. Masterit on hyviä ja pettämättömän kestäviä, mutta nykysellään alkaa samalla rahalla saamaan jo parempaa. Kannattaa kääntää katseet mm. wilfan suuntaan.

Wilfasta onkin hyviä kokemuksia.. Moccamasterin hintaiset Wilfat (keitin ja pavinjauhain) hajosivat molemmat kahdessa vuodessa.. keittimen sain takuuseen ja kesti sen jälkeen vuoden. Heitin hevon kuuseen ja moccamasteri tilalle.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat