Mira, 44, kertoo, miksi haluaa kotinsa näyttävän hotellilta – katso kuvat yksiöstä

Mira, 44, kertoo, miksi haluaa kotinsa näyttävän hotellilta – katso kuvat yksiöstä

Miran kotona ei ole turhia tavaroita. Kukat ja kynttilät kuuluvat asioihin, jotka tuottavat iloa. Kuvat: Miran kotialbumi

Hotellityylille riittää varmasti niin puolustajia kuin kritisoijiakin. Mutta miksi kukaan haluaa hotellimaisen sisustuksen kotiinsa? Annetaan Miran kertoa.Lue koko juttu

Sivut

Kommentit (27)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
frequent flyer

Tuolle tyylille on nimi:

Neukkukuutio.

'Luksusta' tai 'superioria' tuo ei ole valitettavasti nähnytkään. No, eipä luksushotelleitakaan Suomessa ole.

Juha Aro

Vierailija kirjoitti:
Paljon parempi kuin täyteen tupatut ankeat ahdistavat ja tunkkaisen oloiset kodit joissa tavaraa ja kolpaa liikaa. Jos osaa niin saa lämpöä kotiin vähällä, se ei vaadi rumaa ja sekalaista tavarantäyteistä hamstraajan kotia. Sellaiset usein on paskasiakin kun ei jakseta eikä edes muisteta siivota kaikkea. Ja silloin siellä nurkissa on elämää jota ei tarvisi olla. Yök. Eräässä naistenryhmässä järkytyin muutenkin kuinka possuja naisetkin osaa olla, ajatelkaa että 80 000 naisen ryhmässä valtaosa imuroi kodin kerran kuukaudessa, luututaan lattiat kerran kolmessa kuukaudessa. Farkut pestään kerran puolessa vuodessa, lakanat vaihdetaan kerran parissa kuukaudessa.. Siis näin laiskoille ihmisille suosittelen minimalismia niin ehkä se perse nousee paremmin. "Mutta kun siivoaminen vie turhaa aikaa elämästä, en halua tuhlata aikaa siivoamiseen." No taas hyvä syy karsia tavaraa. Selviät perus ylläpito siivouksesta vartissa eikä paikat pääse rempalleen.

Unohdin laittaa lainauksen niin tässä se kommenttini uudelleen: 

Juha Aro

26/25 | 

klo 12:02 | 13.3.2019

Olisin ylä-peukuttanut itse asiasta mitä kommentoit. Kun menit kuitenkin haukkumaan ihmisiä niin päätin kuitenkin peukuttaa alas.

Vierailija

Tuo on ihan tavallinen yksiö pienellä keittokomerolla. Ei hotelleissa ole kattiloita ja paistinpannuja, joten ihan höpöä koko juttu taas. Jos se tekee hotellisisustuksen, että petaa sängyn päätyyn jonkun rääsyn, niin ok, mutta silti en kehtaisi tulla lehteen esittelemään hotellisisustusta.

Itsekin odotin jotain ihan erilaista kuvissa.Mutta tuo on ihan samannäköinen, kuin aikoinaan itse sinkkuna asuin yksiössä. Keittokomero on jopa isompi, kuin minulla.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat