Jos kyläillessä haluat kurkata kylppärin kaappeihin, Paula Noronen neuvoo, miten se tehdään täysin huomaamatta

Jos kyläillessä haluat kurkata kylppärin kaappeihin, Paula Noronen neuvoo, miten se tehdään täysin huomaamatta

Kuva: Anna Huovinen

Paula Noronen vastaa uudessa juttusarjassa Me Naisten lukijoiden kinkkisimpiin arjen kysymyksiin. Tänään pohditaan, saako muiden kaappeihin kurkkia. Ja jos kurkkii, mihin kannattaa varautua.Lue koko juttu

Kommentit (4)

"Lääkkeiden väärinkäyttäjä"

No hyvä Paula, kun et antanut lupaa kaapeille menoon....)

Ylipäätänsä olisi paras, että ei päästäisi ketään kylpyhuoneeseen.... kun hätä on kovin, lähtisi vieraskin vikkelään...!!!!

( Aina voi sanoa, että WC  ei toimi!)

Vierailija

Jos mies katsoo pitkään ja se häiritsee niin kannattaa seuraavalla kerralla ottaa pieni tuoppi. Ei herrasmiehen pitäisi kyllä pelkän pitkän takia flirttailla.

Aika humalassa täytyy tyypin muutenkin olla jos miettii onko Niina Lahtinen sinkku, jos siihen junaan haluaa ehtiä ei Norosen tietotoimiston data taida olla riittävän reaaliaikaista. Melkoisella varmuudella täytyisi olla teräsmiehenä pörräämässä tuon kissanaisen makuuhuoneen katossa, että ehtisi johonkin väliin pudottautua ja luultavasti silloinkin olisi vaarana-näkymätönmies vitsin kaameat tapahtumat.

Olen miettinyt, että voisi hommata vessaan sellaisen clone a Willy kiti:n ja tehdä omankuvan, niin voisi yhdistää sekä sovituskopin että wc:n. Siinä voisi potentiaalinen naisehdokas joka ei olisi jo säikähtänyt naamaa rauhassa testata miellyttävän luonteeni sekä kokkaustaitoni aiheuttamalla hätäpaskalla ollessaan ovatko muutkin ominaisuudet riittävät ja miettiä esimerkiksi kunniallista tietä paeta.

Noin yleisellä tasolla Norosen ei  mielestäni pitäisi vastata kaikista kinkkisimpiin kysymyksiin, koska ne ovat usein tällaiselle tavan tallustajalle aivan liian hapokkaita.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
sisko007

Älkää kurkkiko kaappeihin. Siskollani on hyvä ja huomaamaton niksi: hän laittaa langanpätkän, pienen paperipalan tms.testimerkin kaapin oveen tai oven väliin. Hän tietää, että joku on avannut oven, kun testimerkki on pois. Merkki on niin huomaamaton ja hyvin sijoitettu, että kukaan ei huomaa sitä. Näin uteliaat saadaan näppärästi paljastuttua ilman, että he itse tietävät tulleensa paljastetuiksi.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat