Unohda Lapland, nyt tulee ”Lakeland”! 9 syytä, joiden vuoksi Keski-Suomi on mainettaan mahtavampi paikka

Unohda Lapland, nyt tulee ”Lakeland”! 9 syytä, joiden vuoksi Keski-Suomi on mainettaan mahtavampi paikka

Saunalautat ovat viime vuosina ilmestyneet osaksi keskisuomalaista järvimaisemaa. Kuvat: Shutterstock, Marjut Laukia, Sanoma-arkisto / Emilia Kangasluoma

Keski-Suomea markkinoidaan nyt ulkomaalaisille turisteille, joten älkäämme mekään unohtako kotimaamme aliarvostettua matkailuhelmeä.Lue koko juttu

Kommentit (5)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Pysäkkinä pihtipudas

Pihtiputaalla maailmankaunein Niemenharjun Matkailu huoltoasema.Eurooppa nelosen varrella.Toivottavasti uudet vetäjät alkaa kehittämään kunnolla .Mainonta ja markkinointipuuttui .

Kari

Koko Suomella olisi paljon tarjottavaa jos vain olisi halua kehittää matkailua ja yhdistää asioita. Esimerkiksi koululeirejä ulkomaalaisten koulujen kanssa jotka antaisivat mahdollisuuden tutustua Suomeen ja avaisivat kiinnostuksen Suomessa opiskeluun sekä matkailuun Suomessa aikuisiässä. Meillä on perusasia kunnossa, turvallisuus, infrastruktuuri jne. Joten kaikki se minkä pohjalle voidaan rakentaa monipuolinen ja kehittyvä sekä myös eri osapuolia hyödyttävä matkailumalli.

Paljasjalkainen JKL vuodesta 1961

"Suomen Ateena" ja "Suomen Heidelberg" nimitykset Jyväskylälle:

"Jyväskylän sivistys- ja koulukaupunkimaine synnytti aikoinaan kaupungille lempinimen Suomen Ateena."

"Jyväskylään perustettiin 1858 suomenkielinen lyseo (nyk. Jyväskylän Lyseon lukio), valtakunnallisesti ensimmäinen laatuaan, 1863 suomenkielinen opettajaseminaari, josta valmistuivat ensimmäiset kansakoulunopettajat kolme vuotta myöhemmin, sekä suomenkielinen tyttökoulu 1864. Nämä koulut toivat Jyväskylään runsaasti sivistyneitä ihmisiä opettajien ja koko valtakunnan alueelta tulleiden oppilaiden muodossa. Jyväskyläläisiä opettajia olivat esimerkiksi kirjankustantajiksi ryhtyneet Kaarle Jaakko Gummerus, Karl Gustav Göös ja Alexander Georg Weilin."

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat