Kommentit (8)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Suurin osa ihmisistä on nyrjähtäneitä, ihan sama ollaanko heteroita tai homoja ja suuri yleisö ostaa kiksejä siinä kun keksejä. Näillä sitomisilla sekä naimisilla tätä elokuvaa nyt lanseerataan, vaikka saattaa silti olla ihan muista syistä jopa katsottava. Ohjaaja ainakin on lahjakas tekijä.

Vierailija

Siis odotin tältä elokuvalta paljon! Menin saliin silmät kiiluen ja loppujen lopuksi tästä tuli vaan oikeesti paha mieli, käyn paljon leffassa mutta tätä katsoessa jouduin pariin otteeseen kattomaan kelloa siinä uskossa että loppuisi jo, koska mielenkiintokaan ei pysynyt yllä.

Vierailija

En ymmärrä ajatusta, että elokuvalla pitäisi olla sivistystyöllinen tehtävä. Tämä on tarina, jonka elokuva kertoo.
Ihana saada suomalaiseen elokuvaan vähemmistöt keskiöön ja tarinan pääosaan.

Vierailija

Saisiko toimittajalta dataa näihin "homoyhteisöjen yleisiin ongelmiin"? Mihin oikein pohjaat tämän väitteen? Millä tavalla mielenterveysongelmat on juuri "homoyhteisöjen" ongelmia? Käsittääkseni ne ovat kaikkien yhteisöjen ongelmia, ja itse en kirjaa lukiessani todellakaan tulkinnut sitä kuvauksena juuri "homoyhteisöjen" mielenterveysongelmista, vaan monimuotoisista ja epätasapainoista, epäterveellisistä ihmissuhteista ja mielenterveysongelmista noin yleensä.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat