3 lausetta, joita sinkku ei halua kuulla – ”Yleensä tässä on pieni säälivire”

3 lausetta, joita sinkku ei halua kuulla – ”Yleensä tässä on pieni säälivire”

Näyttelijä Ulla Virtanen on naimisissa. Kuva: <span class="photographer">Juha Salminen</span>

Ulla Virtanen vihasi sinkkuna ollessaan pakkonaittamista. Hän ärsyyntyy yhä, kun kuulee sinkkutohtoreiden "auttavan" sinkkuystäviään.Lue koko juttu

Kommentit (3)

Vierailija

Pitäisiköhän sunkin seurustella, että säkin joskus saisit" Niin no, meillä miehillä ei onneksi tule samalla tavalla puutteesta psykofyysisiä- mielenterveydellisiä oireita kuin naisella hysteriaa yms jotka ovat haitallisia jopa vaarallisia yhteiskunnallisesti. Kaikki naisten myös sinkkunaisten ongelmathan johtuvat joko miehestä tai miehen puutteesta ja meillä miehillä on housuissa ihmeellinen parantava pippeli meidät se pitää terveenä kun sitä hieman sivelee, mutta naisten täytyy saada sitä sisäänsä jotta pysyy pidemällä aikavälillä yhteiskuntakelpoisena.

Noihin muihin en viitsi kommentoida, mutta mielestäni Ullalla on nyt käynnissä hieman samanlainen "lesoamisvaihe" siitä että on päässyt naimisiin kuin jonkin aikaa  sitten mökin ostonsa kanssa, pohjavire ei ole oikein kaunis. Eikö nyt kannattaisi vain nauttia siitä miehestä mökistä eikä yrittää hakea lisäarvoa hakemalla meiltä kateellisia kommentteja näiltä palstoilta. Vai alkaako parisuhde jo hiipua ja arkipäiväistyä ja nykynuoren pikkunälkäinen mieli etsii jo uusia tuulia virtoja joille purtensa ohjata ja niin vähän aikaa kun on häistäkin, voi voi! Zemppiä!Taistele jaksaa! jaksaa! jaksaa! parisuhteen eteen pitää tehdä töitä. Kyllä se siitä iloksi vielä muuttuu:)

Sinkkuelämää

Milloin Me Naiset hankkivat oikean kolumnistin? Hukkasin jälleen pari minuuttia elämästäni roskaan. Taas jokin ryhmä on sorrettuna ja pääsee vaivihkaa ilmoittamaan että on naimisissa (ja mökki on hankittuna, mikä onkin hyvin tärkeää tietää kirjoittajasta) - ketä kiinnostaa? Surullista, että sinkkuudesta (ei sinkut tänä päivänä elä 50-luvun Suomessa, niin kuin voisi kirjoitetun perusteella uskoa) tämä tuore rouva ei ymmärrä mitään, vaan otaksuu taas vain - ja saaneen sanoa, hyvin ohuesti ja banaalisti.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sinkku leski

Voi hyvää päivää näitä kommentteja.
Minusta sinkkuna tämä oli hyvä kirjoitus ja täyttä asiaa. Allekirjoitan täysin.
Monille on ystäville ja vähemmän tutuille eka kysymys on mitäs sille rintamalle kuuluu.. ihankuin se parisuhde olisi ainoa asia miksi elää.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat