Kommentit (3)

paras pikkuveljeni..

On kuusi  siskoa en usko  juttuun!Olen  aina  ollut kateellinen veljelleni ja hänen kavereilleen hän niin suora  reilu kavereiden  kanssa turha supinaa  ei ikinä naisten tyyliin . Òlen  veljeni kanssa  eniten tekemisissä hän on niin hauska kuten kaverinsakin..

Vierailija

Höpöjuttu.
Miksi kirjoittaja luulee, että sisarukset ovat automaattisesti läheiset?
Pikkusiskolla ei ole pahemmin sanottavaa siihen, minkälaisiksi välit kehittyvät, etenkin jos ikäeroa on vähintään joitakin vuosia.
Mun isosisko inhosi mua alusta pitäen. Olin tunkeilija _hänen_ perheessään, enkä koskaan saanut anteeksi olemassaoloani. Vanhempani taas arvioivat minua isosiskon tekemisten perusteella. En saanut esim. harrastaa, koska olisin kuiten keskeyttänyt, kuten isosisko.
Mua kohdeltiin aina vauvana, vaikka ikää karttui.
Toivoin lukemattomia kertoja, että mulla olisi veli tai olisin ainoa lapsi. Kun isosisko alkoi mennä omia menojaan, vanhemmat takertuivat minuun kuin lohdutuspalkintoon.

Aikuisenakaan emme saaneet kehitettyä ihmissuhdetta. Yritin, mutta sieltä ne kaunat aina nousi.

Elämäni viisaimpia päätöksiä oli katkaista välit sisareen. Se olisi pitänyt tehdä paljon aiemmin.
Myös sisarussuhde voi olla myrkkyä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Huoh, miksi nuo eivät voisi olla yleispäteviä asioita, jos ne eivät satu teidän kohdallanne pitämään paikkaansa, oletteko kuulleet yksilöllisestä vaihtelusta? Minullakin on sisko, ja pari kohtaa pitänee paikkansa. Lisätkää vaikka joka kohtaan sana keskimäärin, jos auttaa ymmärtämään. Ei sekään fakta, että cavalier on sairas koirarotu tarkoita, että joka ikisellä cavalierilla on terveysongelmia.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat