Kaipaatko korviketta Kanarialle? 7 syytä, jotka tekevät Eilatista Lähi-idän rennon helmen

Kaipaatko korviketta Kanarialle? 7 syytä, jotka tekevät Eilatista Lähi-idän rennon helmen

Bongaa mahtava mureena! Eilat on snorklaajan paratiisi. Kuva: <span class="photographer">Shutterstock</span>

Aurinkoa, aktiviteetteja, aavikkoretkiä, terveyskylpyjä, kaupungin kuhinaa ja historian havinaa. Israelin Eilatista löytyy jokaiselle jotakin. Lue koko juttu

Kommentit (3)

Matjamies

Hintataso lienee Israelissa edelleen suomea kalliimpi.
Naapurikaupunki Agaba Jordanian puolella tarjoaa saman kokemuksen kolmasosa hinnalla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Tutkija

Vierailija kirjoitti:
En halua tukea kyseisen valtion toimintaa.

Minä taas haluan tukea Israelia ja sen taistelua olemassaolostaan joka ikinen päivä PLO'ta ja Hamasia vastaan jotka sortavat, kiduttavat raa'asti ja julmasti sekä teloittavat palestiinalaisia enemmän kuin murhaavat israelilaisia vasemmistolaisten suoralla tuella. Olen jo tehnyt reissun Israeliin ja menen taatusti vielä monta kertaa ja kierrän PLO'n ja Hamasin miehittämät NoGo alueet kaukaa. Käynti Israelissa avaa aivan toisenlaisen kuvan kuin disinformaatiota levittävät vasemmistolaiset. PLO ja Hamas ovat palestiinalaisten oikeat ja pahimmat viholliset ei Israel.

Huomioni lomani alussa kiinnittyi sotilaiden läsnäolo, heitä oli sekä miehiä että naisia armeijan univormut päällä sekä Uzi poikittain rinnalla ja sormi melkein liipasimella. Siihen tottui aika nopeasti ja loman lopussa niitä ei huomannu. Eksyin Jerusalemissa, kävin Kuolleessa meressä ja otin limukka pullollisen vettä sekä mineraaleja että fossileja. Olisi ollu paljon nähtävää, fauna, botaniikka, geologia, paleontologia niin että seuraavalla 2 viikon lomalla tutkimista piisaa kun pitää mennä Sodoman ja Gomorran alueille ja Salomonin kuparikaivoksille, josko löytyisi keräiltävää kotia asti.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat