Kommentit (9)

Vierailija

Trump-ahdistuneisuushäiriöltä välttyy, kun ymmärtää olla seuraamatta muun muassa vasemmistolaisten CNN:n, Sanoman, Alman, Washington Postin ja New York Timesin valeuutisia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
tolkullinen

trumpin jatkuva mollaaminen voi tulla suomelle ja euroopalle hyvin kalliiksi.neuroottisia ovat ne ihmiset jotka ei näe mitään hyvää presidentissä vaan vain huonoja puolia.hänen kommenttinsa twitterissä ymmärretään väärin tarkoituksella että voidaan ilkkua istuvaa pressaa jota ei aikaisemmin kehdattu tehdä muille,joiden esitykset oli joku muu tehnyt.jenkeissä kyllä seurataan hyvin tarkka mitä esim ylen kirjeen vaihtajat trumpista kirjoittavat.ei sopivaa vero varoin.erittäin kiusallista meidän pressalle.

Jooseppi235

On se jännä miten Suomessa journalistit nyt vaan tietävät paremmin, tästäkin oksennuksesta käy ilmi että maailman johtavan maailmanvallan presidentti on ikäänkuin todellisuudesta vieraantunut? Pitäisi varmaan lähettää lääkäriin tai niinkuin ennenvanhaan neuvostoliitossa niin leireilemään siberiaan ?

Heh

Ei kai kukan enää oikeasti usko niihin mielikuvitusjutuihin ja satuolentoihin joita "pietarin trolleiksi" nimitetään, nehän oli pelkästään keksitty juttu ja trollausta, pelkkää propagandasodankäyntiä jonka levitämisellä menettää uskottavuutensa aika nopeasti nykyään.

Matti2102

Kutsuisin kyllä valtamediaa ja toimittelijakuntaa trolliarmeijaksi. Joukko globalistien viitoittamaa agendaa toistelevia puhuvia päitä. Eivät näe isoa kuvaa kuten muutkaan trumfoobikot koska pelkäävät etsiä ja kohdata totuus, siinä voi heikompien mielenterveys järkkyä.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat