Rivitalon alta löytyi vanha kaatopaikka: ”Hengitimme hermomyrkkyjä vuosikymmeniä”

Rivitalon alta löytyi vanha kaatopaikka: ”Hengitimme hermomyrkkyjä vuosikymmeniä”

Suomessa on noin 23 900 pilaantuneeksi epäiltyä tai todettua maa-aluetta. ”Täällä on edelleen taloja, jotka on rakennettu kaatopaikkojen päälle. Niin kauan kuin minussa henki pihisee, pidän tätä asiaa esillä”, Raimo Flink sanoo. Kuvat: Riina Peuhu

Raimo Flink asui kauniilla rivitaloalueella vuosikymmeniä. Sitten alueen alta löytyi myrkkyjä pursuava kaatopaikka.Lue koko juttu

Kommentit (2)

Veljesvoima

Tässä taas moraalittomat rotat salanneet kaiken rahat mielessä, ja kun selviää niin kaikki kielletään ja kierrelläään, "mitäs nyt tälläin" "Ei voida todistaa". Samaa jatkaa nykyinen hallitus, rahaa rahaa omiin taskuihin, oli kyseessä maahanmuutto, rakennukset jotka homehtuvat tai SOTE-sekoilu, muutama hyötyy törkeästi kansan kustannuksella ja kun näitä vääryyksiä käydään tulevaisuudessa avaamaan niin mietitäänkö vain kuinka EU-voi meidät pelastaa? Kaikki kalahtaa kansan nilkkaan ja muutamat hyötyvät törkeästi toisten kustannuksella. Onko tämä se Suomi jonka haluamalla halusimme? Ei todellakaan vaan joku ihmisrutto ryöstää ja sairastuttaa meitä tässä maassa. Rikollista välinpitämättömyyttä kun kansaamme ja maatamme raiskataan.

Kuka hyötyy?

Nämä sairauksienaiheuttajat ovat vain oire oikeasta ongelmasta ja se on tämä moraalittomuus joka tuntuu tiivistymään näiden "päättäjien parissa". Kuka hyötyy törkeästi kansan kustannuksella? Soini, Sipilä, Katainen, Stubb ja muu roskakopla jotka korottelevat palkkojaan, poliittisen kartellin repiässään kansaamme eri leireihin. Ei tosin enää kauaa, informaatioaika on saanut kansan hereille ja kohta gongi soi heille jotka törkeästi ovat maansa ja kansansa pettäneet.

Kuinka moni lapsi sairastuu kun kaikki koulut homehtuvat pystyyn ja muka Suomessa ei osattaisi rakentaa? Täysin sama rikos kuin tämä jonka Flinkin perhe ja muut joutuvat nyt yksin kestämään, ahneuden aiheuttamaa rikollista välinpitämättömyyttä. Tämä maa on rikollisten käsissä ja on aika parantaa ongelma eikä vain "säätää lakeja joilla oireita peitellään". Rotat pois niin ruttokin katoaa.

Vierailija

Kannattaa asua vähintään 40 metriä korkean peruskallion päälle rakennetussa omassa talossa, vähintään 10 neliökilometrin laajuisella omalla tontilla, Sveitsissä, ei Suomessa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat