”En keksi yhtään syytä, miksi minun pitäisi inhota kehoani”

”En keksi yhtään syytä, miksi minun pitäisi inhota kehoani”

Ikä on vain numero, mutta niin on muuten kokokin! Neljä naista kertoo, miten heidän suhteensa omaan kehoon on muuttunut.Lue koko juttu

Kommentit (5)

Vierailija

Kauniita naisia, eikä heidän vartaloissaan olekaan mitään hävettävää, mutta valitettavasti noita kuvia ei ole otettu sellaisella poseeraustavalla jota voisi sanoa seksikkääksi. Olisi odottanut että edes yhdessä kuvassa nainen seisoisi pystyssä, katse suoraan kameraanpäin ja nainen peittäisi sen ns. kiinnostavimman paikan, eli alapäänsä, käsillään. Sellainen hieman nolosteleva "hui, minun jalkoväli ei saa näkyä"-katse ja molemmat kädet tiukasti jalkoväliä peittämässä......sellainen alastonkuva on visuaalisesti kiinnostava ja myös seksikäs.  

Jos joku perustelee sellaisen poseerauksen hylkäämistä sillä että silloin rinnat näkyisivät jos kädet olisivat kiinni jalkovälin alueella, niin kyllähän rinnat saa usein peitettyä laittamalla hiukset niiden eteen.

Ottakaa mallia vaikkapa Minna Marshista. Hän on tehnyt edellä mainitun kaltaisen alastonposeerauksen ja se oli tyylikäs poseeraus. Nämä kuvat olivat vähän sellaiset, että yhtä hyvin naiset olisivat voineet pitää vaatteet päällään, jos kuvaaja halusi ainoastaan tällaisia poseerauksia heistä. Se ei siis ole kuvattavien oma vika (elleivät sitten itse vaatineet että otetaan juuri tuollaiset kuvat), heidän vartaloissaan ei siis ole mitään vikaa ja on muuten oikein hienoa että nähdään poseerauksia erilaisilta naistyypeiltä.

Terveisin mies.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ihania naisia kaikki ja erityisesti tämä ensimmäinen plus koon nainen. Ottaisin sinut omaksesi heti jos elämän tilanteeni sallisi mutta olen korviani myöden juurikin nyt rakastunut naiseen uuteen.. Aivan ihania olette ,tuo normi naisen mitoista poikkeaminen on naisille vielä vaikeampaa kuin meille miehille. Itselläni on myös painoa vähän liikaa mutta siirrä en välitä pätkääkään koska liikun kuitenkin kymmeniä km vkossa. Mukavaa kevättä teille ihan kaikille !

Vierailija

Jouduin nuorena seksuaalirikosten kohteeksi. Kehossa on kohtia jotka eivät tunnu omilta. Aivan kuin zombietaudissa, kehossa on vieraita osia.
Kukaan ei voi käsittää miten kamalia seurauksia seksuaalirikoksen uhreille voi tulla, varsinkin kun ennen kehoitettiin vain unohtamaan koko juttu. Ei se uhrilta unohdu. Tekijää ei haittaa mikään.

Usein mietin että elämä voisi olla ihanaa, jos ei olisi traumoja. En nyt nakuna esiintyisi mutta ei olisi niin surullista.
Tietysti kiva että naiset viihtyy kehossaan. Pieni pyöreys ei haittaa mutta kannattaa silti mitata verenpaine, ettei sairastu.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat