Sivut

Kommentit (35)

Kirja elää ikuisesti

Kirja on upea esine tai mikä se nyt onkin nimikkeellä. En missään nimessä heitä niitä roskikseen. Koskaan elämässäni en tule luopumaan rakkaista kirjoistani-en koskaan. Kirja elää ikuisesti. Tulee olemaan joskus vielä arvokamaa!!! Saatte vielä nähdä.

Siisteys ennenkaikkea!

Ihan tyhmää kerätä kirjoja. Ja kirjahylly - mikä jäänne -60-luvulta kun piti olla hieno ja ostaa tietokirjoja lapsille!!!!!????? Ja maksaa niistä kun sanottiin että tämä pitää ostaa nuorten parhaaksi. Ja niin tietenkin tehtiin ja maksettiin huuhaa myyntimiehille!

Yritetään jo putsata seinät - IHANAA kun vihdoinkin seinät siistit!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Mummo

Miksi ei olisi kirjahyllyä? Netti voi tiltata, mutta hyllyssä kirjat säilyvät aina? Sähköisen viestimen toiminen on joskus niin ja näin, kirja hyllystä on aina luettavissa.
Jotkut teokset ovat jopa keräilyaarteita!

en menisi naimisiin miehen kan...

Kirjahyllystä näkee, kuka asunnossa asuu. Jos ei ole kirjahyllyä, voi ennakoida että keskustelu tulee olemaan tylsää - harva ei-lukeva tietää asioista ja eri näkökulmista niin, että pystyy ajattelemaan kiinnostava (toki poikkeuksiakin on). 

Lapsiperheen kannalta kirjahylly korreloi lasten lukutaitoon ja sitä kautta koulu/elämän menestykseen. Ei tietysti vain hylly, vaan se, että kirjoja käytetään, luetaan, tutkitaan, kosketetaan ja eletään yhdessä. Yleensä ilman hyllyä tämä ei kuitenkaan tapahdu.

lukukatti

Lisäksi omakotitaloasukkina voin todeta, että isojen kirjahyllyjen onnellisena omistajana säästän pitkän pätkän lämmityskuluissa, ne kun toimivat myös hyvänä eristeenä. Sen lisäksi minulla ei ole ikinä tylsää ja aina on tekemistä, omasta olohuoneestani käsin olen matkustellut pitkin maailmaa ja avaruutta, aikamatkustelua unohtamatta! Ekologistakin siis, kun lentokilometrit hoituvat mielikuvituksen lennolla.

Piiiippa

Kirjat.....yes. Ns.kuukelista löytyy mitä vain, mutta meillä monta sivistys-kansantieto-taiteilijamatrikkeleita ym.tietokirjoja plus taidekirjoja kaksi kerrosta. Aina niitä välillä tutkitaan, eikä turhaan.
Eivät ole turhaa. Saa sitten seur.sukupolvi tehdä mitä haluaa.
Ns.dekkarit menee kirpparille tai roskisten hyllyllylle tai tutuille. Yleensä kirjastoa käytän näihin.

17 meriä kirjoja kotona

Homepakolaisena saan/joudun hankkimaan haluamani kirjat kotiin Terveestä Kirjakaupasta,koska Kirjastosta En välttämättä saa haluamaani kirjaa Terveenä painoksena,joten Kirjahyllystä on tullut vuosien varrella jo merkki-paalu,uusi/pysyvä koti kirja-aarteilleni! Ei mikään egon pönkitys-paalu.Lukeminen auttaa kummasti KotiAresti päivinä/aikoina.

Susansu

E kirja ei ollut minua varten. Olen lapsesta lähtien lukenut paljon. Yksi sukulaisista on suomentaja ja sain häneltä aina kirjan lahjaksi. Luin ala-aste ikäisenä monte criston kreivin ja isabelle allendea. En yksinkertaisesti pärjää ilman kirjoja. Joka ilta, ennen nukkumaan menoa luen. Vaikka vain rivin, mutta luen. Se on elämäntapa.

SeKo

Kirjathan voisi päällystää mielensä mukaan sisustukseen sopivilla väripäällisillä ja lajitella genren ja aakkosten mukaan. Pidemmälle ajatusta vietynä niistä voisi tulla taulumainen sisustuselementti taikka taustapapereihin voisi maalata suoraan ison yhteisen kuvion siinä järjestyksessä, jossa ne hyllyssä seisovat. Tämä siis jos pelkät kirjojen omat taustat eivät enää innosta.

Anne Gee

Mikä sen hienompaa kuin iso kirjahylly täynnä kirjoja, ei yhtään mitään muuta. Hyllyn ja kirjojen hävittäminen olisi kuin pyhäinhäväistys. Aito kirja sylissä lepotuolissa ja illan nautinto on varma. Jopa romaanin voi lukea uudelleen kunhan aikaa on kulunut riittävästi.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat