Sivut

Kommentit (35)

Piiiippa

Kirjat.....yes. Ns.kuukelista löytyy mitä vain, mutta meillä monta sivistys-kansantieto-taiteilijamatrikkeleita ym.tietokirjoja plus taidekirjoja kaksi kerrosta. Aina niitä välillä tutkitaan, eikä turhaan.
Eivät ole turhaa. Saa sitten seur.sukupolvi tehdä mitä haluaa.
Ns.dekkarit menee kirpparille tai roskisten hyllyllylle tai tutuille. Yleensä kirjastoa käytän näihin.

17 meriä kirjoja kotona

Homepakolaisena saan/joudun hankkimaan haluamani kirjat kotiin Terveestä Kirjakaupasta,koska Kirjastosta En välttämättä saa haluamaani kirjaa Terveenä painoksena,joten Kirjahyllystä on tullut vuosien varrella jo merkki-paalu,uusi/pysyvä koti kirja-aarteilleni! Ei mikään egon pönkitys-paalu.Lukeminen auttaa kummasti KotiAresti päivinä/aikoina.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Susansu

E kirja ei ollut minua varten. Olen lapsesta lähtien lukenut paljon. Yksi sukulaisista on suomentaja ja sain häneltä aina kirjan lahjaksi. Luin ala-aste ikäisenä monte criston kreivin ja isabelle allendea. En yksinkertaisesti pärjää ilman kirjoja. Joka ilta, ennen nukkumaan menoa luen. Vaikka vain rivin, mutta luen. Se on elämäntapa.

SeKo

Kirjathan voisi päällystää mielensä mukaan sisustukseen sopivilla väripäällisillä ja lajitella genren ja aakkosten mukaan. Pidemmälle ajatusta vietynä niistä voisi tulla taulumainen sisustuselementti taikka taustapapereihin voisi maalata suoraan ison yhteisen kuvion siinä järjestyksessä, jossa ne hyllyssä seisovat. Tämä siis jos pelkät kirjojen omat taustat eivät enää innosta.

Anne Gee

Mikä sen hienompaa kuin iso kirjahylly täynnä kirjoja, ei yhtään mitään muuta. Hyllyn ja kirjojen hävittäminen olisi kuin pyhäinhäväistys. Aito kirja sylissä lepotuolissa ja illan nautinto on varma. Jopa romaanin voi lukea uudelleen kunhan aikaa on kulunut riittävästi.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat