Sivut

Kommentit (19)

Ammattitaito

Ja tämä on syy, miksi en käy ravintoloissa kuin harvoin. Olkoonkin, että itse käyttäydyn hyvin. Silti tarjoilija voi kokea huonoksi käytökseksi milloin minkäkin, kuten vaikka tippaamattomuuden.

Vierailija

Suomalaiset käyttävät ehkä maailman vähiten ravintoloita, koska asutaan jossain pellolla toisten samanlaisten kanssa tai ylipäänsä kaukana keskustasta, ja nyt tämä.

Muualla maailmassa syödään ravintoloissa ja käydään kahviloissa ja asutaan hotelleissa eikä se ole joku erikoinen kokemus.

Amerikassa käydään hampurilaisella autolla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Tämän jutun luettuani lopetin ravintolassa käymisen kokonaan.  Aika epämukavaa, jos tarjoilija alkaa "opettaa" asiakasta.  Siihen voi vain todta, että kyseinen tarjoilija on valinnut väärän alan.

Itse olen ollut asiakaspalvelussa ikäni, mutta koskaan eikä kertaakaan ole tullut mieleen, että alkaisin "opettaa" tai "kostaa" asiakkailleni.  Jokaisella meistä on huonoja päiviä, ja ne on vain hyväksyttävä.

Puhtaan kotiruoan syöjä

Nyt loppu ravintoloissa syöminen,jos kerran tarjoilijat on noin kauheita..likaavat eritteillään ihmisten ruokia ja hidastelevat tahallaan. Ei ihme että ravintoloita menee konkkaan jatkuvasti.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat