Sinkkuustutkija Anu Kinnunen: ”Parisuhde voi olla se huonompi vaihtoehto”

Sinkkuustutkija Anu Kinnunen: ”Parisuhde voi olla se huonompi vaihtoehto”

Opiskellessaan seksuaaliterapeutiksi Anu Kinnunen, sinkku itsekin, päätti alkaa pitää parisuhteettomien puolta. Kuva Juha Salminen

Onnelliseen elämään ei vaadita parisuhdetta, tietää seksuaaliterapeutti ja tutkija Anu Kinnunen.Lue koko juttu

Kommentit (5)

Vierailija

Ehkä ihmisten on vaikea ajatella parisuhdetta vuorovaikutussuhteena, helpommin ajatellaan vain käytännön asioita, jotka pitävät pariskuntia yhdessä. Kun vuorovaikutus loppuu tai sitä ei koskaan ole löytynyt, miksi pitäisi sietää toista omalla yksityisalueellaan? Sinkkuna olo on yhtä arvokasta kuin parisuhdekin!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Mistä vaan

Vierailija kirjoitti:
Liian moni suomalainen nainen on narsisti. Mielummin yksin kuin narsistin kanssa.

Eihän sun mikään pakko ole suomalaisen naisen kanssa seurustella/avioitua. On niitä naisia muuallakin.

Vapaus oma elämä

Konservatiivisille, poliittisille tahoille, on tietenkin kauhistus, että varsinkin naiset, ovat itsenäisiä, eivätkä tarvitse ketään, varsinkaan miestä, mihinkään. Kaikki psykologian termit, otetaan käyttöön, kun naisia yritetään ohjailla, takaisin, ahdasmielisten ruotuun.

Naiset olkaa itsenäisiä ja vaatikaa oikeuksia, kaikille naisille. Se on asia, joka parantaa, jokaisen naisen hyvinvointia.

Vierailija

Jos se sinkkuus olisi niin ihanaa, niin ei sinkut siitä jaksaisi koko ajan toitottaa... Siitä puhe mistä puute.

Moni on täysin kykenemätön kompromisseihin ja sitoutumiseen. Siksi ovat sinkkuja. Voivat sitten hakea ongelmiinsa apua tai päättää, että sinkkuus onkin se tavoitetila. Oma valinta.

Ihmisellä on muiden eläinten tavoin biologisia tarpeita. Nämä tarpeet voi yrittää tukahduttaa, mutta ei se hyvää oloa ihmiselle tuo. Hyvä tavoite olisi kypsyä ihmisenä ja pystyä elämään hyvää elämää eri ikäkausien tarpeiden mukaan. Ikuinen teini-ikä ei ole sama, kuin hyvä elämä.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat