Nähtiinkö vuoden näyttävimmät juhla-asut jo nyt? 14 upeaa tyyliä Emma-gaalan punaiselta matolta

Nähtiinkö vuoden näyttävimmät juhla-asut jo nyt? 14 upeaa tyyliä Emma-gaalan punaiselta matolta

Anna Puun, Ellinooran, Chisun ja Vestan asut kuuluivat illan näyttävimpiin. Kuvat: Jonna Öhrnberg

Chisu, Anna Puu, Sanni, Ellinoora ja muut Emma-gaalan kutsuvieraat saapuivat tilaisuuteen asuissa, joissa ei ollut näyttävyyttä ja persoonallisuutta säästelty.Lue koko juttu

Kommentit (6)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Todella tyyli pettänyt..

Tyyli pettää kirjoitti:
Näyttäviä asuja kylläkin, mutta suurin osa mauttomia, valitettavasti.
Cheek  Valtteri Bottaas  ja Ville Valo ainot joilla hyvin istuvat ja hyvin leikatut puvut ja muutenkin siistit miehet ..naisten tulisi otta oppia miten saada vaate istumaan päälle! Emilia Bottas oli ainoa naisista  jolla kaunis juhlasu istuva!

Pettymys

Olisin halunnut nähdä Jenni Vartiaisen tässäkin Emma-gaalassa; hän on parhaimmillaan ollut eleettömän tyylikäs, silti tyrmäävä. En innostunut kunnolla yhdestäkään tämän vuoden juhla-asusta tai -lookista : (

Vierailija

Mariska ei ollut hassumpi. Eihän se nyt mikään missi ole, mutta kohtuu hyvää henkariainesta kuitenkin ja varmasti kätevä tuollainen takaa syvään uurrettu tanttu näin pakkasilla, niin isännän on helppoa lämmitellä käsiään jos jää rasat kotiin. Vartiainen on jo ehkä liiaksi omaa rotuaan, vaikuttaa minuun hieman samalla tavalla kuin missit-ei oikein mitenkään. Luultavasti alan pitää hänestä ulkonäöllisesti vasta vanhemmiten kun alkaa rupsahtaa ja paikat levitä kuten Kaija Koolla tms.

Vierailija

No ehkä vähän pidän Jennistä luulen että sillä on kuitenkin jonkin verran outoa huumorintajua ja se tekee siitä ehkä aavistuksen missejä kauniimman- ja värimaailmat sillä ovat usein aika kohdallaan-mutta ei toki vielä mitään Kaija Koota sentään.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat