Pikaleivän resepti on nerokas: ei kohotusta eikä vaivaamista

Pikaleivän resepti on nerokas: ei kohotusta eikä vaivaamista

Pikaleipä on parhaimmillaan kuumana. Kuva: <span class="photographer">Mikko Hannula </span>

 Kun leipätaikinaa ei vaivata eikä kohoteta, leivän ehtii tehdä aamiaiselle tai arki-iltana.Lue koko juttu

Kommentit (2)

Vierailija

Niin sanonpa selvyyden vuoksi, että tuolla jogurtilla on tuossa ihan oikea tarkoituskin, eikä vain 'mehevää rakennetta' antamassa. Sooda kun ei sinällään kohota mitään, se vaatii parikseen jotain hapanta, esim. juuri jogurttia tai piimää, tai vaikka jotain hedelmää tms.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat