Klassinen kysymys: Miksi gynekologilla otetaan housut pois sermin takana?

Klassinen kysymys: Miksi gynekologilla otetaan housut pois sermin takana?

Näyttelijä Ulla Virtanen laittaa dödöä julkisilla paikoilla. Kuva: Juha Salminen

Kolumnisti Ulla Virtanen ei ymmärrä kaikkia omituisia käytössääntöjä. Esimerkiksi sitä, miksei kuntosalin pukuhuoneessa voisi ujuttaa pöksyihinsä pikkuhousunsuojaa.Lue koko juttu

Kommentit (6)

Vierailija

Ajattelen, etä miksi meillä on eteinen ja vaatenaulakko. Eihän me takkiakaan laiteta olohuoneessa tai keittiössä päälle. Sama koskee kenkiä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Itse mietin näin miehenä, että olisiko järkevää yhdistää hammaslääkäripalvelut ja gynekologipalvelut samalla käynnillä tapahtuviksi, säästöt saattaisivat olla merkittäviä ja hammaslääkärillä silmille asetettavat suojalasit saattaisivat helpottaa myös toisen pään touhuja, laitetaanko gynellä muuten suojalasit asiakkaalle? *hmmh* Samalla naisen voisi myös rasvata jos hän kärsii vaikka atooppisesta ihosta. Noin ylipäätänsä toivon kuitenkin hieman estoisuutta elämään ei kaikkea tarvitse tehdä aina julkisesti, vaikka itse tekemisessä ei mitään varsinaista hävettävää olisikaan, tai vaikka kyseessä sitten olisi estoton näyttelijätärkin. Ainakin olisi hyvä laittaa sermejä kuntosaleille yms, niin sen suojan tai paidan voisi vaihtaa niin ettei kaikilla olisi verenmaku suussa tai mieleen palanut kuva jostain sinänsä luonnollisesta  helsinkiläisen feministin hippikarvoituksesta varpaista kainaloihin asti.

Vierailija

Gynellä paljon käyneenä voin vastata että ainakin parista syystä:
On asiakkaalle vaan mukavampi, kuin kompuroida pylly paljaana toisten nähtävänä esim. sukkahousut jalasta. Siellä sermin takana on myös suojia ja roskis, mihin voi laittaa siteensä. Ja gynen tutkimisen/toimenpiteiden jälkeen saa rauhassa ujutella uuden siteen itellensä.
Gynekologin ovelle saattaa koska vaan koputella joku lääkäri, hoitaja tai toimistotyöntekijä, näin siinä ovella pääsee helposti työkaveri käymään eikä paukkaa riisuutuvan ihmisen aikana turhaa paniikkia aiheuttaen. Tavallisesti siinä gynen pöydän vieressä myös on sermi tästä syystä, jos on ovelle näkyvyys.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat