Kommentit (3)

SmallFart

Vessaharjasta maailmantuskaa? Kuinka monta vessaharjaa ostat vuosittain? Minulla vessaharjat kestävät ainakin 10vuotta kukin. En murehdi

Vierailija

Eikös se Orpokin käynyt prismassa ja mietti varmaan kassalla nälkäänäkevien mummojen kohdalla että pitäisikö vielä vähän lisää kepittää kun ovat hengissä. Oikeastaan olisi mukavampaa, jos pesuaineita tulisi hanasta, ei siis vesihanasta, vaan pesuainehanasta jotta ympäristötietoinen kodinhengetär ehtisi tai ehkä ulkohuusi olisi ratkaisu asiaan. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Maalaisjärkeä kulutukseen

Tai mitäpä jos kaikki ostaisivat kyseiset tuotteet kotimaisina. Turhuuden huippu ostaa se Espanjassa valmistettu Adidaksen suihkugeeli ja huuhtoa se viemäriin. Jokainen voisi vilkaista suihkutuotteensa,pyykinpesuaineensa ja muiden kulutustuotteiden valmistusmaan. Jokaisen helposti toteutettava ympäristöteko joka hyödyttää paitsi ympäristöä,myös suomalaista työntekijää . Suomalaista tuotetta ei tarvitse roudata merten takaa, työolot ovat hyvät,verot maksetaan Suomeen ja suomalainen saa pitää työnsä. Tilanne, jossa kaikki voittavat.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat