Sanna, 42, muutti poikansa kanssa Espanjaan, jossa hän saa viikon ruuat 40 eurolla: ”Tunnen olevani parempiosainen kuin aiemmin”

Sanna, 42, muutti poikansa kanssa Espanjaan, jossa hän saa viikon ruuat 40 eurolla: ”Tunnen olevani parempiosainen kuin aiemmin”

Sanna toteuttu pitkäaikaisen unelmansa ja muutti Espanjaan poikansa kanssa. Kuvat: Sannan kotialbumi

Helpommalla täällä ei pääse, mutta puitteet ovat lähes ylelliset, kertoo Sanna Päivärinta elämästään Espanjan Torreviejassa.Lue koko juttu

Kommentit (9)

Atlantin rannalta

Hienoa, että elämä sujuu. Olisi mukavaa lukea juttuja myös joskus Espanjan muistakin osista ja siellä asuvista ulkosuomalaisista eikä aina vaan sieltä, missä on halvin ruokakori, edulliset viinit , lämmintä ja palmut huojuvat. Antaa maasta kovin yksipuolisen kuvan. Esim. Espanjan pohjoisessa ilmasto on talvisin hyvinkin raaka ja hintataso myös korkeampi. Myös kultuurillisesti mielestäni paljon mielenkiintoisempaa kuin etelän aurinorannat, jossa pärjää kieltä osaamatta. Sitten kun ongelmia tulee ja kokka kääntyy takaisin kohti pohjolaa, syytetään paikallista byrokratiaa ja heppoista elämäntapaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Tarkoituksella

Kiitos tästä jutusta. Ihana lukea innostavia ja inspiroivia tarinoita. Jokaisella on vapaus valita millaisen elämän haluaa. Toiset puhuu ja toiset tekee ❤ Kaikkea hyvää tälle perheelle.

Torrent kävijä

Onkohan lapsi tyytyväinen, kun menetti kaverinsa ja isänsä Suomeen. Ettei äiti vaan lähtenyt omista mielihaluistaan.

hannikki

Just joo, näitä vaaleanpunaisia tarinoita on luettu, milloin mikäkin (naisten)lehti haluaa tämmöisen tarina julkaista. Toisenkinlaisia tositarinoita on kuultu,nähty,koettu.. esim. kun tosipaikka tulee ja halpa vuokra,ruoka tai viini ei oloa paranna, vaan tarvitaan huolellista, luotettavaa lääkärintutkimusta ja lab.kokeita ja hoitoa, ei kun (ambulanssi)koneeseen ja kotiSuomeen, kunnon tutkimuksiin ja erityisen edulliseen ja korkeatasoiseen hoitoon joka verovaroista kaikille kustannetaan...

suomeen

Miba

Kuka sanoo että tää Sanna erosi lapsensa isästä? En mä ainakaan nähnyt sellasta kohtaa tekstissä. Lapsen isä voi olla vaikka kuollut tai sitä ei ole "olemassa" . Turhaan taivastelette että äiti erottaa lapsen ja isän, kun ette tiedä miten asia on.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat