Muutto perheasuntoon vaatii sata tonnia lisää asuntolainaa – yksi syy Suomen vauvakatoon on asumisen hinta

Muutto perheasuntoon vaatii sata tonnia lisää asuntolainaa – yksi syy Suomen vauvakatoon on asumisen hinta

Hyvään vanhemmuuteen ja onnistuneeseen perhe-elämään tarvitaan tilaa, miettii moni. Jos suurempaan asuntoon ei ole varaa, saattaa lapsi jäädä haaveeksi.Lue koko juttu

Kommentit (5)

Fasaani

Alhainen syntyvyys Suomessa on yhteiskunnalle onnenpotku. Tulevaisuudessa globalisaatio, digitalisaatio, automaatio ja tekoäly vievät enenevässä määrin työpaikkoja. Tämänpäivän vauva on helpolla huomisen työtön. Tätä taustaa vasten pienemmällä väestömäärällä huoltosuhde muodostuu kestävämmäksi. Em. syistä johtuen me emme tarvitse väestönkasvua. Sitten on vielä ne linkolalaiset syyt.

harmitus

Me olemme kituuttanut vuokralla ja nyt tuntuisi,että oman isomman asunnon voisi hankkia, mutta jotenkin harmittaa kun ensiasunnon ostajan edut ovat alle 40-vuotiaille Ja tuli ko. ikä juuri täyteen.

Siis, onko tämä syrjintää, jos mikä?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
lapseton

Kyllähän se on valintoja maailma täynnä. Kyllä pariskunta pystyy korkeampaa vuokraakin maksamaan mutta yleensä täytyy tinkiä sijainnista ja lähes kaikesta muusta. Loppupeleissä eväitä töissä syömällä, tonnin autolla ja vaatteet tokmannista on aika edulliset kuukausimenot jo etelänkin asumiskustannuksille. 

Mutta se että saako/uskaltaako lainaa kämppää varten onkin eriasia... 

Toinen 

38_U

Ei suomi tarvitsekaan valtavaa määrää uusia ihmisiä, koska teknologia vienyt jo paljon työpaikkoja ja toimintoja. Sama kaikissa kehittyneemmissä yhteiskunnissa. 

Tämä kuitenkin sotketaan käyttämällä tätä osana argumenttina tähän holtittomaan maahanmuuttoon.

Yhteiskunnasta tulossa sekamelska ja maailmallakaan ei voida ääneen sanoa sitä, että suurin ongelma 3.valtioiden tilassa on holtiton lisääntyminen ja sitä kautta huonot olot mitä ei voi estää tuolla politiikalla. 

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat