Kommentit (4)

Vierailija

Hirveitä vaatteita! Ettekö voisi joskus tehdä muotijuttuja, jossa olisi ihan tavallisia vaatteita tavallisille ihmisille, eikä jotain kamalia mukamuodikkaita, kirjavia ja epäistuvia rytkyjä. Kukaan järkevä, yli 25-vuotias ihminen ei pukeudu arkena noin.

Kyllästynyt

Olen samaa mieltä. Nykyisin niin naistenlehtien kuin iltapäivälehtien muotipalstat ovat täynnä rumia, rumavärisiä, sekavia ja kummallisia vaatteita. Kuvat ehdotetuista yhdistelmistä ovat lähinnä pellonpelättimisi sopivia. Eikö voisi joskus esitellä laadukkaita, tavalliselle naiselle sopivia kauniita vaatteita ja kenkiä. Sellaista, joilla kehtaa mennä töihin, vierailuille ja juhliin ilman, että muut saavat naurukohtauksia tai lähes halvauksen

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Nuo vaatteet näyttävät siltä, kuin ne olisi tehty ylijäämäpakoista eli mahdollisimman halvalla. Eihän nuo näytä hyviltä edes noiden mallien päällä. Miten ne näyttäisivät hyviltä keskivertokuluttajalla?

Aikanaan naureskeltiin itäblokin karmealle muodille. Nyt meille myydään kalliilla niitä samoja rääsyjä. Enää puuttuu, että taustalla soi suuri ja mahtava.

Ei kiitos

Kuka oikeasti pukeutuu näin? Karmivia yhdistelmiä, joista hirvein oli collegepaidan ja hameen Kassi-Almalle sopiva look. Pulimummoilta näyttävät kaikki. Jos tämä on Suomi-muotia, niin hävettää. Otsikkona pitäisi olla ”varo näitä virheitä pukeutumisessa”.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat