Kommentit (4)

Kinus

Puhelimeen suurin osa vastasi pelkällä sukunimellä. Tiedoksi jutun tekijälle joka ilmeisesti ei ole lankapuhelinta koskaan käyttänyt ja testissä ei ole koko vaihtoehtoa

Vierailija

En muista, että olisin koskaan puhelimeen vastatessani luetellut puhelinnumeroa.  Joskus vastasin etunimellä, joskus sukunimellä . Taisinpa joskus sanoa vain haloo.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Lapsena oli ahdistavaa soittaa kavereille, joiden perheessä oli tapana vastata puhelimeen pelkästään sukunimellä. Yhdenkin ystäväni perheessä oli viisi naispuolista ja heillä kaikilla niin samalta kuulostavat äänet, etten koskaan voinut olla varma, oliko puhelimeen vastannut ystäväni, äitinsä vai joku siskoistaan.

Tsemppiä pieni, sä tarviit sitä.

Ensimmäisten nettiyhteyksien kanssa lankapuhelimet olivat melkein turhia. Kun modeemi laitettiin päälle, puhelimesta alkoi kuulua vain faksityyppistä piipitystä. Usein samaan aikaan nettipankissa laskuja maksava joutui kärsimään hitaammasta yhteydestä.

LOL😂 ENSIMMÄISTEN NETTIYHTEYKSIEN KANSSA LANKAPUHELIMET NIMENOMAAN TEKIVÄT SEN YHTEYDEN ..NE EIVÄT OLLEET TURHIA. ILMAN PUHELIN LIITTYMÄÄ TALOON/ASUNTOON ET SAANUT INTERNETIÄ. JA SILLOIN EI MYÖSKÄÄN VIELÄ OLLUT NETTIPANKKEJA 😂
Mä luulin et mä oon vielä nuori.. Mut nyt täytyy sanoo et tunnen oloni todella vanhaks, koska tämä kirjoittaja ei varmastikaan tuntenut 80-90-luvun vaihdetta.
Vaikka isä ostikin NMT-GSM Laitteen autoonsa ja telen osakkeita vuonna -92😁 se ei tehnyt meistä rikasta perhettä. Mutta se auttoi pitämään yhteyttä isovanhempiini jotka olivat sairaita. Eli meidän ei tarvinnut ajaa monta kymmentä kilometriä tietääksemme että he olivat okei.
Mutta sinä joka listasit nämä , olet ehkä kuullut tapauksista, mutta tuskin olet elänyt sitä. Joten vinkkinä sanon et seuraavan kerran kun sulle laitetaan tällainen juttu, niin mene ja juttele 30-40 kymppisten ihmisten kanssa. Ne ei oo sua paljoo vanhempia, mut ehkä jos oot kiltti ja pyydät nätisti , ne kertoi sulle koko totuuden.
Tsemppiä pieni, sä tarviit sitä.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat