Mikä #MeToo? Clint Eastwoodin rikoselokuva The Mule vetää poliittisen korrektiuden vessanpöntöstä alas

Mikä #MeToo? Clint Eastwoodin rikoselokuva The Mule vetää poliittisen korrektiuden vessanpöntöstä alas

Earl Stone (Clint Eastwood) lupautuu tyttärentyttärensä (Tessa Farmiga) häiden maksumieheksi huonoin seurauksin. Kuva: Warner Bros.

Clint Eastwoodin rikoselokuva The Mule osoittaa, ettei ohjaaja-näyttelijä ole kuullutkaan #MeToo-liikkeestä.Lue koko juttu

Sivut

Kommentit (41)

Erikoinen arvistelu

Arvostelija unohtaa kokonaan että kyse on elokuvasta, ei tosielämästä. Elokuvissa voidaan käsitellä asioista eri tavalla, eikä elokuvissa tarvitse noudattaa tiettyä kaavaa tai näkökulmaa. Lisäksi arvostelija ei ymmärrä, että ihmiset ovat erilaisia ja heidän näkökulmansa ovat erilaisia. Onpas erikoinen ajatus, ettei päähenkilö voisi olla sellaisen näkökulman edustaja, joka on yleisestä linjasta poikkeava.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Brutis

Kirjoittajan loukkaantuminen ja mielenpahoittuminen todellakin lisäsi mielenkiintoa tätä elokuvaa kohtaan. Muistan vielä ajan kun leffoista sanottiin "se on vain elokuvaa". Nykyään on trendikästä itsensä tyrkyttämistä pahastua jopa leffoista ja peilata niitä oikeaan elämään.

Kiitos "arvostelijalle", menen ehdottomasti katsomaan.

Pöyristynyt

Tietysti tämä elokuvakriitiikki olisi osuvampaa, jos sama media ei uutisen alapuolella mehustelisi toksisen feministisellä asenteella Eastwoodin poikaa. Onko hän vapaata riistaa tiirailulle vain koska hän on miesoletettu? Eikö #metoo opettanut mitään tälle toksisen feminismin leimaamalle maailmalle, jossa miesoletetut joutuvat päivästä päivään kamppailemaan todistaakseensa olevansa muutakin kuin seksiobjekteja.

Vierailija

Kiitos hienosta promoartikkelista! Luultavasti tämä elokuva olisi muuten mennyt minulta ohi, mutta saitte minut vakuutettua siitä, että haluan ehdottomasti nähdä tämän elokuvan.  Ja mahdollisesti viedä myös kaikki tuttuni katsomaan sitä.

Spock

Miten tällainen henkilö voi arvostella elokuvia yleensäkkään. Hävettäisi jos omalta näppäimistöltä olisi tuollaista paskaa suoltanut. 1,5 tähteä elokuvalle siitä syytä, että elokuvassa käsikirjoitettu 90-vuotias katselee perseitä ja puhuu neekereistä. Voi luoja mikä mukamarttyyri.
Tähän vielä se että suurin osa oikeista kriitikoista on antanut 4/5 tähteä tai vastaavaa.

terra levis

Vierailija kirjoitti:
Nää on tosiaan mahtavia arvosteluja: tähdet sen perusteella, miten hyvin taide nuolee omaa maailmankatsomusta. Ihan kuin persujen taidekommentit: "Taiteen tehtävä uusintaa vallitsevaa arvojärjestelmää"
 

Persut kommentoinut noin? Kuka ja missä?

Clint jyrää

Tämä elokuva"kriitikko" taitaa olla autuaan tietämätön sille seikalle, että tällaiset elokuvat kiehtovat suurinta osaa kansasta. Ja ovat myös elokuvan sanoman kanssa yhtä mieltä.

Ei siis ihme, että tämä The Mule on (käytännössä ilman mitään markkinointia) tuottanut jo nyt yli 100 miljoonaa dollaria, yli puolet enemmän kuin vastapoolia edustavan Spike Leen säälittävä BlacKKKlansman ja moni muu vastaava liberaaleja arvoja edustava tekele, joiden tapana on flopata täydellisesti taloudellisesti.

Pakkohan tämä elokuva on käydä katsomassa, eli kiitos vaan arvostelusta, joka varmasti saa monen muunkin laillani käymään katsomassa tämän leffan.

Vierailija

Peppujen tiirailussahan ei ole mitään vikaa, jos ei sillä häiritse ketään esim. äänekkäästi kommentoimalla tai koskettelemalla. Epäkorrektiudet kyseisessä elokuvassa muistuttavat, että ne ovat edelleen olemassa. Ei törkeyksiä pidä hyväksyä, mutta kyllähän ne pitää tunnistaa ennenkuin mitään voi millekään tehä.

Holotna Pravda

Poliittinen korrektius pitäisikin vetää vessanpöntöstä alas! Poliittinen korrektiushan ei ole mitään muuta kuin äärimmäisen tuhoisaa valtapeliä, jossa pieni itse itsensä ylentänyt porukka asettaa keskustelulle omia itsekkäitä tavoitteitaan edistäviä rajoja.

Asiateivätoleniinyksinkertaisia

En ole eläissäni lukenut näin huonoa _elokuva-arvostelua_, joka olisi saanut minut silti kiinnostumaan elokuvasta. Kiitos siis katseluvinkistä!

Toivon, että arvostelija lukee nämä kommentit huolella läpi ja pystyy löytämään ne rakentavan kriittiset pelkästään ilkeiden joukosta. Jo ylänuolien määrästä voi päätellä jotain. Tuollaisesta hullunkurisesta maailmankatsomuksesta voi päästä pois jos pystyy kunnolla kyseenalaistamaan omia ja viiteryhmänsä mielipiteitä. Suosittelen The Red Pill-dokumenttia, en välttämättä sen sanoman, vaan dokumentaristin itsensä kyseenalaistamisen prosessin takia, joka näytetään dokumentissa hienolla tavalla.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat