10 ihanaa syytä, miksi sairaanhoitajakaveri on ylivoimaisesti parasta ystävämatskua

10 ihanaa syytä, miksi sairaanhoitajakaveri on ylivoimaisesti parasta ystävämatskua

Jos kaikilla olisi kaveripiirissään edes yksi sairaanhoitaja, olisi maailma taatusti parempi paikka. Kuva: Shutterstock

Loistava kuuntelija, lohduttaja ja ennen kaikkea mitä mainiointa seuraa! Sellainen sairaanhoitaja on kaverina.Lue koko juttu

Sivut

Kommentit (17)

Vierailija

Valitettavasti ei pidä paikkaansa tuntemieni sairaanhoitajien kanssa, sen sijaan pari todella mukavaa lähihoitajaa tunnen kyllä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
.

Hoitoalalla pitkään työskennelleenä sanoisin, että kyllä se on ennemminkin persoonasta, kuin ammatista kiinni tuo ystävällisyys.Tiedän mukavia laitoshuoltajia, perus-,kodin-, lähi- ja sairaanhoitajia sekä lääkäreitä. Tiedän myös täysin hoitoalalle sopimattomia ja töykeitä terveydenhuollon ammattilaisia. Voihan silti olla, että sairaanhoitajiksi hakeutuvat opiskelemaan tietyn tyyppiset, keskimääräistä mukavammat ihmiset 😁

kökkölä

no kylläpä oli taas niin turha teksti eikä kyllä mitenkään pidä paikkaansa. Tiedän jopa sairaanhoitajia jotka ei osaa edes perusjuttuja hoitaa tai tosi juonittelevia ihmisiä. Aina joukossa toki muutama ammattilainen.

Bestis ei todellakaan ole sair...

Ei pidä paikkaansa tuo kirjoitus lainkaan, tai voi pitää yhen miljoonasta.
Ei se ammatti sitä kerro kuka on hyvä ystävä, vaan sen ratkaisee miten synkkää toisen kanssa ja onko arvo maailma kuinka paljon samanlainen jne.

Vierailija

Melkein 20 vuotta sairaanhoitajana työskennelleenä aika ahdistavalta tuntui juttu lukea. Ihan samanlaisia ihmisiä me hoitajat ollaan, kuin muutkin! Vapaa-ajalla ollaan omia itsejämme, eikä mitään "sisar hento valkoisia", joiden velvollisuus on 24/7 kuunnella ja auttaa muita ihmisiä. Työ itsessään on usein niin uuvuttavaa ja hektistä, ettei todellakaan enää sen ulkopuolellakin jaksa hoitajan roolissa elää, vaan haluaa olla ihan inhimillinen, oma itsensä.

Sisar rento valkoinen

Täyttä paskaa. Olen kyllä sen verran jalat maassa kulkeva sairaanhoitaja, etten vapaillani ala ketään hyysäämään. Kuuntelin kyllä ystävien murheet, jeesasin ja olin hauskaa seuraa jo ennen nykyistäkin ammattiani sairaanhoitajana. Vaikka olenkin realisti ja en teeskentele yliempaattina yhdellekkään potilaalleni, niin ei se ole pois aidosta välittämisestä. Kyllä minua arvot ja etiikka työssäni ohjaa siinä kuin vapaa-ajallakin. Olen itse potilaana törmännyt hienoihin hoitoalan ammattilaisiin. Kyllä se on ihan jostain muusta kuin ammattinimikkeestä kiinni, miten ihmisen kohtaat. Tälläiset hömppäjutut ja yhden ammatinimikkeen sisään puristettu löpinä osaa sitten tympästä.

Vierailija

Mä luulen, että kyse on toimittajista. Ymppäävät sairaanhoitaja-nimikkeen alle kaikki hoitotyötä tekevät. Ei toimittajilla ole hajuakaan siitä, mikä porukka tätä meidän duunia tekee. Oli se sitten saraanhoitaja, apuhoitaja, perushoitaja, lähihoitaja, mielisairaanhoitaja, terveydenhoitaja jne Sairaanhoitaja on ammattinimike, mikä ei ole vuosien saatossa vaihtunut. Ei pidä pahastua siitä, että sh on se mistä kirjoitetaan. Hoitaja kuin hoitaja, kaikki me ollaan kuitenkin samalla asialla.

niin oli

No ei todellakaan voi yleistää, että sairaanhoitaja olisi sen parempi ystävä kuin kuka tahansa ihminen. Ihminen kun ei pysty kovinkaan pitkään ystävällistä, rehellistä ja hauskaa näyttelemään ellei ole sitä luonnostaan.

Ihminen on kuin eläin, jos vasikka oli mukava, seurallinen ja leppoisa pienenä niin sellainen se oli myös isona lehmänä.

No no nurse

En pidä sairaanhoitajista, yhtään ei ole ystävänä eikä kaverina. Työyhteisössä (ei sairaanhoidon puolella) niitä kyllä on (korvauskäsittely). Tietävät kaiken ja osaavat kaiken. Ja neuvovat silloinkin, kun asia ei heille kuulu.
Tasapuolisuuden vuoksi kyllä epäilen, että hekään eivät pidä minusta.
Pääasia, että tullaan toimeen niin että työpaikkariitoja /kiusaamisia ei tule. Se riittää.
Onneksi ystäviä ja kavereita riittää muutenkin.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat