Annakaisa, 40, ei ole imuroinut kotiaan 5 vuoteen – silti asunto on putipuhdas

Annakaisa, 40, ei ole imuroinut kotiaan 5 vuoteen – silti asunto on putipuhdas

Imuri: kuka sitä nyt tarvitsee? En minä ainakaan. Kuvituskuva: Shutterstock

Paras imurikikka on se, että ei käytä imuria lainkaan, uskoo Annakaisa Vääräniemi, 40.Lue koko juttu

Sivut

Kommentit (19)

No hoover

En kyllä itse ymmärrä miksi ei käytä jotain hyvää talous liina. 1 säästää luontoa 2 säästää rahaa 3 roskakoriin mahtuis enemmän tavaraa esimerkiksi. Itse lakaisen lattiat perinteisellä rikkakihveli menetelmällä ja kierrätän kaiken minkä voipi.

Mummi

En minäkään ymmärrä.ostin robotti imurin,ja laitoin nimeksi ransu,ei parempaa siivoojaa ole ku tämä on,se tekee aina kun käsken,suosittelen kaikille,yksi ulkomaanmatka väliin ja imuri kotiin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Hooverinna

Pienten hiekanjyvien ja muiden pikkuroskien imurointi on suuri satisfaction esim. eteisen maton imurointi! :D  Kerrostalossa mielestäni välttämätön: en jaksaisi roudata mattoja jatkuvasti 5 kerrosta alaspäin pihalle.

kaikestasitätyydytystäsaakin

Mummi kirjoitti:
En minäkään ymmärrä.ostin robotti imurin,ja laitoin nimeksi ransu,ei parempaa siivoojaa ole ku tämä on,se tekee aina kun käsken,suosittelen kaikille,yksi ulkomaanmatka väliin ja imuri kotiin.

ei taivas. robottiimuri, onko iso talo onko isot tulot? jossei niin harrastatko vippeja...

Mummelimainen

Vedän imurilla, jos on paljon roskia ja hiekkaa jne. Muutoin vain kostealla laattamopilla pyyhin vähintään viikoittain lattiat pölyjen pyyhkimisen jälkeen. En käytä mattoja muualla kuin suihkumattoa ja ulko-ovella pieni kynnysmatto. Olen allergikko, joten niitä pitäisi olla tomuuttamassa kuitenkin. Päädyin kokonaan olemaan ilman. Siivous käy hyvin lyhyessä ajassa. Mielelläni pyyhin vaikka joka päivä lattiat. Omistan myös tehokkaan imurin ja varsi-imurin. Jälkimmäistä käytän, jos tarvetta on.

Kahden kerroksen loukussa

Nyt iski päähänpinttymä magneettilastasta! Googlaus ei tuottanut tulosta - kertoisitko lisää tuosta ihmetuotteesta? :)

Iloinen imuroitsija

Ei kerrostalossa jaksa raahata isoja mattoja joka viikko ulos.Itse ostin Dyson akkuimurin ja se on maailman ihanin .Se on aina laturissa kun ei ole käytössä ja on helppo ottaa käyttöön.Eteisen matosta saa ihanan nopeasti kivet ja roskat imurointia. Suosittelen.

Vierailija

Aikoinaan työkaveri kertoi miten hän saa matosta pölyt ja koirankarvat pois niin, että ensin hän suihkutti hieman vettä suihkupullosta matolle, ja sen jälkeen veti kumilastalla helposti liat pois.
Ja se toimii todella.
Itse käytän myös lastaa imuroimisen sijaan.

Arialisa

Oma imurini ollut kellarissa iät ajat. Tavallinen nukkaamaton rätti käytössä. Käyn kraanan alla usein sen pesemässä pyyhkimisen välissä, ei lika jää pyörimään lattialle. Pölyt ja pienet roskat kerääntyy rättiin, ei juurikaan mustaa likaa.

Kävin pesemässä samalla systeemillä naapurini lattiat, hän käyttää lastaa, jolla "pyörittää" liat lattialla paikasta toiseen, aivan kuten laitossiivojat ja meidän kerrostalon käytäväsiivoojatkin, niin sain monta kertaa vaihtaa veden ja aina aivan musta vesi. Okei, hänellä on koira. Ihmetteli, miksi konttaan lattialla, kun voin fiksusti seisten pyyhkiä. Sanoin, että en ikinä kotiini moppia hanki, koska se vain pyörittää likaa lattialla. Hänen kotinsa ja talomme käytävät hyvä esimerkki siitä. Kroppakin pysyy kunnossa rättipyyhkimisen ansiosta.

Vierailija

Mulla myös robotti-imuri. Se on ihana! Voin rauhassa katsoa telkkaria tai tehdä muita kotiaskareita esim. tiskata tai viikata kuivia pyykkejä kaappiin samalla kun kone hoitaa imuroinnin itse, se säästää tosi paljon aikaa. Tavallista imuria käytän vain paksumman maton imurointiin, robotti-imurini ei kapua paksun maton päälle. Mattoja en kanna ulos koskaan, asun kerrostalossa. En edes tiedä missä taloyhtiön mattoteline on. Tuuletusparvekkeita ei ole. Pölyt pöydiltä ja muilta tasoilta pyyhin rätillä. En moppaa lattioita myöskään, minulla on laminaatti joka ei pidä pesusta. Mulla on aina siistiä, pidän paikat järjestyksessä ja laitan tavarat takaisin sinne mistä otan. En halua käyttää arvokasta ja vähäistä vapaa-aikaani siivoamiseen.

Vierailija

Luovuin imurista muutama viikko sitten, mutta heti tuli vastaan ongelma: pienet kivet ja hiekka. Niitä kulkeutuu sisälle etenkin tähän aikaan vuodesta. Lastalla vetäessä ne joko jäävät lattialle pyörimään tai tarttuvat lastaan ja pahimmassa tapauksessa lastalla vedeltäessä naarmuttavat lattian! Ostin sitten harjan ja rikkalapion, jolla lakasen lattian ennen lastan käyttöä. Nyt menee kaksinkertaisesti se aika joka imurointiin.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat