Sivut

Kommentit (2379)

Kuutamolla

Viisaita sanoja.. Vaikkakin uskon, että rakkauksia on monenlaisia ja on oma valinta, haluaako olla yhden ja saman ihmisen kanssa koko elämänsä. Joskus yhteinen taival voi vain tulla päätökseen ja silloin on jatkettava eri teillä eteenpäin. Onnekkaita he, jotka rakastavat toisiaan niin paljon, että jaksavat kunnioittaa traumoista ja kriiseistä huolimatta toisiaan ja avioliittoaan. Vaalivat pitkää liittoaan ja saavat vanheta yhdessä ilman petoksen taakkaa. Kiitos tsempeistä ja olen läksyni oppinut, varattujen valheita en enään kuuntele!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Ikisinkku

Ne vaimot on sellaisia. Aviomies rakastuu toiseen naiseen, nauttii hetken elämästä ja seksistä. Naisesta, jolle ei tarvitse tehdä vastapalveluksi kotitöitä, vaan saa pipsaa ihan silkasta himosta ja rakkaudesta. Sitten mies tunnustaa vaimolleen, joko pääsis irti huonosta avioliitosta sillä tunnustuksella, mutta EI! Vaimo "antaa anteeksi", eli tiukentaa otettaan kotona ja valvoo miestään nyt tarkemmin. Terapiaan äkkiä, ettei mies vaan luule, että rakkaus on tärkeämpi , kuin kuihtunut avioliitto(=perässä vedettävä reki täynnä kiviä). Sitten julistus, me selvisimme miehen sivusuhteesta, salarakkaasta, hairahduksesta tms hauska juttu. Ja mies ravaa terapiassa ja syö masennuslääkkeitä ja viagraa enemmän, kuin perunaa viikossa , että vaimo olisi onnellinen. Vaimo voittaa siis toisen naisen mennentullen, mikäli mies on velliperse. Sou, rakastunut naimisissa olevaan, mitä teet? Etsit ihanan uuden miehen, jolla on elämästään ikioma itsemääräämisoikeus ja lupa rakastaa ja rakastua♥

Vierailija

Ikisinkku hei, sellainen pikku huomautus tekstiisi, että kotitöitä kuuluu tehdä myös miehen. Ihan vain siksi, että ne nyt vaan on tehtävä, ja kun nykymaailmassa oletettavasti molemmat puolisot osallistuvat perheen elatukseen, niin eipä myöskään kotitöitä kuulu jättää vain toisen hoidettavaksi. Perheitä ja tilanteita on toki monenlaisia, mutta voin hyvin kuvitella, että jos mies pitää "pipsan" saamista palkintona töistä, jotka hänen kuuluisi muutenkin tehdä, niin eipä kumma, jos vaimo alkaa suhtautua vastahakoisesti tällaiseen kaupankäyntiin. Pipsa ei ole kauppatavaraa eikä kummankaan puolison pitäisi siihen sellaisena suhtautua.

Vierailija

Ohhoh, miten pitkän ja vanhan ketjun löysinkään! En ehdi lukemaan näin pitkää romaania, vain eka sivun ja pari viimeistä. Onko tuo Tiina siis se, joka ketjun aloitti? Lopputulos on kyllä se, minkä arvata saattaakin, joten suuri kiitos päivityksistä,, joista näemme koko tarinan kaaren. Jos siis oletetaan, että kyse on aidoista ihmisistä ja tapahtumista. Varmaankin näin on.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
....mutta voin hyvin kuvitella, että jos mies pitää "pipsan" saamista palkintona töistä, jotka hänen kuuluisi muutenkin tehdä, niin eipä kumma, jos vaimo alkaa suhtautua vastahakoisesti tällaiseen kaupankäyntiin. Pipsa ei ole kauppatavaraa eikä kummankaan puolison pitäisi siihen sellaisena suhtautua.

Nimenomaan tarkoitettiin, että vaimo käyttää pillua kauppatavarana, mies kyllästyy moiseen paskaan ja hakee tyydytyksen muualta.

Lovezzzz

Kysy miehen vaimolta? Sev sanoo miehen puolesta, että oot vain virhe ja ikäkriisin tulos. Jos mies on hyvätuloinen, kiltti, nuori, komea ja hyvässä kunnossa, hoitaa lapsia ja tekee kotitöitä, on kotona ja vaimo saa rauhassa juhlia kavereiden kanssa ja mennä menojaan ei vaimo anna miehelle ikinä eroa.
Vielä jos vaimo on rupsahtanut , lihava, huono itsetunto, vähän vanhempi kuin miehensä, hän ajattelee ettei tule koskaan saamaan uutta miestä. Jos mies on koko avioliiton ollut alistettu, ei se uskalla koskaan lähteä liitosta , jossa tuollainen vaimo.

Vierailija

Oi palaa Tiina takaisin.

Onko tämä se palsta, jossa nimi Tiina ja Kai olivat esillä? Ja miehen äidilläkin on osuus tähän keskusteluun.

Jon, niin tämä on ollut kaikkein paras ja mahtavin keskustelu johon olen osallistunut.

Voisimmeko jatkaa tätä koko elämän aihetta? Tule

Tiina takaisin kerro nykyisestä olemisestasi. Muistaakseni olet opetusalalla.

Hienoa kuulla sinusta ja muista keskusteluun osaa ottaneista.

Vierailija

Aika usein se sivusuhde-nainen jää sitten rannalle ruikuttamaan kun mies vihdoin ottaa eron vaimostaan sillä mies haluaa silloin jättää kaikki vanhat ongelmat taakseen ja olla vapaa. Tämä on toiseksi suosituin vaihtoehto sen jälkeen ettei mies jätä vaimoaan ollenkaan. Hyvin harvoin sivusuhteesta tulee oikea ykkössuhde koskaan. Tiedän jopa tapauksen jossa nainen ollut saman miehen sivusuhde tämän kahden ykkössuhteen aikana. Nainen ei toki tiennyt että mies oli eron jälkeen löytänyt uuden ykkösnaisen elämäänsä ja jatkoi vain tätä sivusuhdetta, toki tapailu oli vähentynyt, miehen mukaan siksi että halusi miettiä asioita eron jälkeen eikä tavata niin usein. Naiselle, ystävälleni selvisi että mies oli muuttanut uuden naisen kanssa yhteen vahingossa.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat