Elävä lämpöpatteri ja ne rakkaushormonit! 9 syytä, miksi koirani on ylivoimaisesti paras unikaverini

Elävä lämpöpatteri ja ne rakkaushormonit! 9 syytä, miksi koirani on ylivoimaisesti paras unikaverini

Pitäisiköhän tuo palveluskunta jo herättää? Kuva: Shutterstock

Kyllähän koira voi myös kuorsata, mutta sekin on vain hellyttävää – kuin unimusiikkia.Lue koko juttu

Kommentit (10)

Jos ei miestä löydä

Miehen kanssa kaikki samat ominaisuudet, joskus kuorsausta voi hieman kuulua mutta söpöä sekin. Ulkoilu miehen kanssa yhdessä on ihanaa kun samalla voi vielä jakaa ajatuksia ja jutella.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Santtu

Koirani on rottweiler ja kova kuorsaamaan. Sen ääni on musiikkia korvilleni. Se myös joskus pieree mutta sekään ei haittaa, se on luonnillista.

Vierailija

Koirat on kivoja, mutta ei nuku sängyssä. Joskus nukkui ja sain punkin. Ja karvanlähtö ja lika... Mutta voi niitä silittää ennen nukkumaan menoa ja kyllä ne aamulla moikkaa vaikka nukkuisivat sängyn vieressä.

PikkuMyy

Minulla 2 tanskandogia ja nukun niiden välissä.Kaikilla oma tyyny,sänky 160cm leveä.Odotan illalla nukkumaanmenoa,en ehdi sänkyyn asti,kun koirat jo ovat hypänneet omille paikoilleen.Parasta on se ihana lämpö,joka kummaltakin puolelta tulee,molemmat kuorsaavat,mutta se kertoo vain siitä että koirat ovat rentoutuneet.En vaihtaisi mihinkään näitä kahta ,ja parasta että ei tarvitse pelätä mitään,asun omakotitalossa ja öisin nuo rakkaat koirani tuovat valtavaa turvaa.

Vierailija

No en ota karvaeläintä sänkyyni hienojen lakanoiden ja untuvapeitteitteni takia ja hygienia asioiden vuoksi,varmaan lämmin seuralainen ,mutta aidot pohjanmaan lammasvillahousuni ajaa paremmin asian!

Guni

2ihanaa kettaria nukkuu niin tiivisti vierelläni ja ihanalta tuntuu kun kuulen heidän tuhinaan korvaani.Olen niin onnellinen kun 2 karvakaveria herättää minut aamulla että nyt heti pitää saada ruoka!Rakastan heitä yli kaiken❤️❤️❤️

Vierailija

Tälläkin hetkellä vieressäni kuorsaa harmaa karvakasa. Olen paljon yksin kotona ja asun syrjäseuduilla, joten koirat tuovat turvallisuutta. Kaksi on ulkona ja toimivat talonvahteina, kolmas on seurana sisällä.

Kukkanen

Miten niin koirat tekevät ihmisestä aamuvirkun? Itsellä kolme koiraa (8-v, 5-v ja 3,5-v), jotka eivät todellakaan ole aamuvirkkuja. Jos on ennen kuutta töihinlähtö, niin maanitella saa että nousevat sängystä aamulenkille. Iltavuorojen aikaan antavat nukkua pitkään ja nukkuvat itsekin. En itsekään ole aamuvirkku, koirat kuten omistajansa... 😅

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat